Glazen Waterkoker met kleurverlichting 1,7 liter AD 1247 Adler

39.79

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Ketel met temperatuurregeling maakt koken en verwarmen mogelijk in het bereik van 60 tot 100 graden C, wat nuttig is bij het bereiden van kruideninfusies, het brouwen van bepaalde soorten thee en in andere situaties waarin het gekookte water een beetje moet afkoelen voordat het wordt gebruikt.

De temperatuur wordt geregeld door knoppen op de ketel en op het LCD-scherm weergegeven. De CR 1247new ketel is uitgerust met een thermische zekering die oververhitting van het apparaat voorkomt.

Bovendien wordt de gebruiker geïnformeerd over het geluid van het koken van water. Verschillende kleuren van de achtergrondverlichting van gekookt water, afhankelijk van de geselecteerde temperatuur. LCD-scherm dat de huidige temperatuur aangeeft.

Een piep bij het opstarten en na het koken van water. Chloorverwijderingsfunctie in 3 minuten. De functie van het handhaven van de temperatuur gedurende 2 uur. Knop voor het openen van het deksel. Verwarmer gemaakt van hoogwaardig SUS304 roestvrij staal.

Specificaties:

Bescherming tegen oververhitting360° draaibare voetInhoud: 1,7 literVermogen: 1850 – 2200 WNetvoeding: 220-240V ~ 50 / 60Hz

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories