AEG CM7-1-4MTM – Filter-koffiezetapparaat – Grijs

134.95

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De nieuwe AEG CM7-1-4MTM koffiezetter voor overheerlijke koffie thuis. Het Gourmet 7-koffiezetapparaat is een combinatie van modern design en intuïtieve bediening. Overheerlijke smaak begint thuis met het Gourmet 7-koffiezetapparaat. Buitengewone koffie, van de eerste tot de laatste kop. En zijn moderne design maakt hem tot een must voor iedere keuken, én voor iedere verfijnde koffiedrinker.

Productvoordelen van de AEG CM7-1-4MTM Filter-koffiezetapparaat

✅ Voldoet op zeven kernpunten aan de kwaliteitsstandaarden van het European Coffee Brewing Centre

✅ 8 kopjes koffie in zes minuten

✅ Bredere sproeikop voor buitengewone resultaten

✅ Voorzien van aromakiezer

✅ Eenvoudige toegang tot waterreservoir en filter

Gecertificeerde kwaliteit

In iedere kop. Ervaar hoogwaardige koffie die gecertificeerd is door het European Coffee Brewing Centre (Europese koffiezetcentrum). Het Gourmet 7-koffiezetapparaat voldoet op zeven kernpunten aan de kwaliteitsstandaarden van het European Coffee Brewing Centre. Van het zetten van een volle pot voor 8 kopjes koffie in zes minuten tot nauwkeurig koffiezetten tussen 92°C en 96°C. Zo worden uitstekende smaak en aroma gegarandeerd.

Bredere sproeikop, Buitengewone resultaten.

Deze bredere sproeikop komt de smaak en consistentie van de koffie ten goede. Ervaar overheerlijke koffie in iedere slok dankzij de AutoBloom™-sproeikop. Met een automatische druppeltechnologie weekt de brede sproeikop de koffie snel en gelijkmatig. Zo zorgt hij voor superieure smaak en sterkte, consequent.

Aromakiezer voor een smaakinjectie

Voeg met een aanraking extra geur en smaak toe met de aromakiezer. Voeg extra smaak toe aan koffie door middel van de aromakiezer. Deze geeft extra smaak voor een krachtigere kop koffie. Levert altijd weer overheerlijke resultaten.

Gegarandeerde consistentie

Speciale kan en mengdeksel. De koffie druppelt in de kan en de mengdeksel garandeert consistente smaak. Het Gourmet 7-koffiezetapparaat geeft zelfs nog betere resultaten dankzij de kan en mengdeksel. Deze functie circuleert de koffie in de kan. Zo krijg je een gelijkmatig smakende koffie, die je bij iedere slok ervaart.

Eenvoudige toegang tot waterreservoir en filter

Speciaal ontworpen voor makkelijke toegang tot het waterreservoir en filter. Ervaar het handige ontwerp van dit koffiezetapparaat met functies voor eenvoudige toegang. Het filter schuift opzij om er makkelijk bij te kunnen en het waterreservoir is snel gevuld.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories