Aigostar Cris 30OSU – Glazen waterkoker met LED en theefilter – Instelbare Temperatuurregeling – RVS – zwart

31.99

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Voor de theeliefhebbers is de Aigostar Cris een verrijking in de keuken! Gemaakt van veiligheidsglas en voorzien van LED verlichting en warmhoudfunctie. Echter is Cris voorzien van een 5-kleurs LED verlichting, een theefilter en is de temperatuur van het water instelbaar. Kortom, een Must voor de theeliefhebbers!

Grote inhoud

Met een inhoud van 1.7L zet je snel en eenvoudig voor 3-5 personen thee. Dankzij de duidelijke waterniveau indicatie lees je gemakkelijk af hoeveel water er in de kan zit.

Design

De geïntegreerde 5-kleurs LED verlichting zal meekleuren met de watertemperatuur en zorgt voor een waar spektakel in je keuken. Het glas is dik waardoor het veiliger, vrij van geuren, bestand tegen hoge temperaturen en corrosiebestendig is. Het oppervlak van het glas is glad waardoor het voor bacteriën niet makkelijk is om zich te nestelen, waardoor de waterkoker ook makkelijk schoon te maken is.

Theefilter

De superhandige theefilter is gemaakt van hoogwaardig RVS en is geschikt voor voor losse theeblaadjes. Voeg hierin je favoriete theeblaadjes en maak tijdens het koken van het water direct de thee.

Temperatuur instelbaar

Kies een van de voorafingestelde temperatuurinstellingen 60, 70, 80, 90 of 100°C. Deze is eenvoudig in te stellen met behulp van de LCD display met touch panel bovenop het handvat.

Veilig

De hoogwaardige ingebouwde thermostaat laat het water volledig koken en schakelt zich vervolgens automatisch uit. Daarnaast wordtveiligheid optimaal gewaarborgd door de droogkookbeveiliging.

Kenmerken

Vermogen: 2200 watt

Inhoud: 1.7 Liter

5-kleurs LED verlichting

Theefilter

Temperatuur instelbaar

Dechlorering functie

Automatische uitschakeling

Droogkookbeveiliging

Pirouette-aansluiting: 360 graden draaibaar

Waterniveauaanduiding

Ingebouwde thermostaat

Hoogwaardige glaskwaliteit

Snoerlengte: 0.75

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories