Alles over Alka Thee

Alles wat je moet weten over Alka Thee

Traditionele kruidengenezers vertrouwen al sinds de oudheid op plantaardige werkstoffen en tot op de dag van vandaag wordt er gebruik gemaakt van de kracht van planten. Dat is natuurlijk niet voor niets; de farmacie zoals wij die kennen heeft namelijk haar oorsprong uit de kruidengeneeskunde. De werkzame stoffen in veel medicijnen stammen oorspronkelijk uit planten, ook al worden deze tegenwoordig steeds vaker in laboratoria gekweekt.

Reiniging van het lichaam

Een andere traditie die ook vanuit de oudheid stamt is het reinigen ofwel het ontzuren van het lichaam. Maar hoe werkt dat precies? Ons lichaam is continu bezig de zogenaamde zuur-base balans intact te houden. Dit gebeurd door onder andere zure afvalstoffen uit te scheiden en met behulp van lichaamseigen basische stoffen zichzelf weer in balans te brengen. Naarmate we ouder worden gaat dit steeds lastiger en gaat het zuur zich op hopen. Dan kan het tijd zijn om je lichaam een handje te helpen en actief te gaan ontzuren!

Alkalische thee is niet alleen lekker en gezond maar kan daarnaast ook het lichaam ondersteunen om de zure afvalstoffen af te voeren. Alka® Thee is hier een voorbeeld van; deze 100% natuurlijke thee is speciaal ontwikkeld voor dit doel. De 52 zorgvuldig uitgekozen kruiden in deze thee binden de overtollige zuren en helpen je lichaam deze op milde wijze af te voeren. Dat klinkt natuurlijk heel mooi, maar hoe werkt Alka® Thee eigenlijk precies?

Stimuleren bloedsomloop

Ten eerste stimuleert Alka® Thee de bloedsomloop van het lichaam. Hierdoor bevordert het aan de ene kant de transport van zuurstof en voedingsstoffen naar je cellen en aan de andere kant de afvoer van (zure) afvalstoffen. Doordat je bloedsomloop gestimuleerd wordt help je je lichaam om zichzelf te ontzuren. Dit heeft daarnaast natuurlijk nog veel meer voordelen, zo helpt een goede bloedsomloop onder andere ook bij de celgroei en houd het je hart gezond.

Gezonde blaas & urinewegen

Daarnaast draagt de thee bij aan een gezonde blaas en urinewegen. Dit is natuurlijk essentieel om zoveel mogelijk afvalstoffen af te voeren, deze worden namelijk via je nieren en je blaas uitgescheiden. Alka® Thee heeft een positieve invloed op de zuurtegraad van de urine en helpt ook om bijvoorbeeld blaasontstekingen te voorkomen. Naast genoeg water drinken is dit de beste manier om je blaas en urinewegstelsel gezond te houden en hiermee je lichaam in staat te stellen zichzelf optimaal te reinigen.

Verbeterde spijsvertering

Verder zijn de ingrediënten in Alka® Thee specifiek gekozen om ook de spijsvertering te ondersteunen. Problemen met slechte stoelgang en spijsvertering kunnen ervoor zorgen dat het lichaam meer moeite heeft zowel om bepaalde stoffen op te nemen als ook weer uit te scheiden. Veel klachten, waaronder ook darmklachten, zijn te herleiden naar een ophoping van zuur in het lichaam. Het is algemeen bekend dat de basis voor een goed werkend immuunsysteem en optimale gezondheid in de darmen ligt, deze processen beïnvloeden immers alle organen. Alka® Thee is een effectieve methode op basis van plantaardige werkstoffen die deze schadelijke invloeden op het lichaam tegengaat.

Conclusie

In de afgelopen jaren wordt steeds meer erkend dat een ophoping van zure afvalstoffen in het lichaam diverse gezondheidsklachten met zich mee brengt. ​​Door regelmatig je lichaam te ontzuren met bijvoorbeeld Alka® Thee ondersteun je de natuurlijke zuur-base balans en zul je allerlei voordelen gaan merken.

Korting op Koffiemachines & Koffiebonen

Ben jij op zoek naar scherp geprijsde koffie accessoires? Klik snel op de knop hiernaast en profiteer!

Beoordeel:

0 / 5 5

Your page rank:

5 Manieren om Koffie te Maken Zonder Filter
Alles wat je moet weten over Hibiscus Thee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Book Mockup 01 min 1

Multifunctionele Koffiemachine

Productcategorieën
Navigation

My Cart

Close

Categories