Ariete Classica Retro – Pistonmachine – Pearl

157.95

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De Ariete Espresso Machine Classica Pearl is een prachtig Italiaans design espresso apparaat uit de Classica lijn van Ariete. Dit espresso apparaat komt met een vintage look en een stijlvolle parelmoer kleur. Deze retro pistonmachine is in staat de lekkerste koffie, espresso en maxi cappuccino’s te maken, en is met zijn stijlvolle en luxe uitstraling een echte eyecatcher. Combineer leuk met andere apparaten uit de Ariete Classica serie en creëer een bijzondere keuken.

Heerlijke espresso, koffie of maxi cappucino’s

Deze fraaie espresso machine van Ariete maakt niet alleen espresso, de Ariete Espresso Machine Classica Pearl heeft namelijk nog meer mogelijkheden. Zo kun je namelijk ook koffie maken met gemalen koffie in het koffiefilter. Daarnaast heb je de mogelijkheid om koffiepads te gebruiken, of te genieten van espresso of maxi cappuccino middels het ‘thermo cream systeem’. Zo kun je volop genieten van de heerlijkste Italiaanse koffie varianten.

Stoompijpje voor een romige schuimlaag

Door het mooi vormgegeven rekje aan de bovenkant kun je gemakkelijk meerdere espresso kopjes plaatsen. Plaats je kopje en creëer de mooiste vormen in de perfecte schuimlaag middels het stoompijpje. Een perfecte cappuccino is natuurlijk niet compleet zonder een romige schuimlaag.

Eenvoudig te reinigen

De retro espresso machine is eenvoudig uit mekaar te halen waardoor de verschillende onderdelen goed schoon te maken zijn en het onderhoud wordt geminimaliseerd. Zorg ervoor dat de verschillende delen geregeld schoongespoeld worden en ontkalkt. Zo kun je vele jaren van je retro espresso machine genieten.

Klassiek Italiaans design

De Ariete Espresso Machine Classica Pearl heeft een elegante Italiaanse uitstraling en komt met mooi vormgegeven retro elementen. Het luxe design en glanzende beige kleur zorgen ervoor dat dit espresso apparaat een echte eyecatcher is. Deze klassieke Italiaanse espresso machine laat je genieten van de lekkerste Italiaanse koffie, espresso of cappuccino. Combineer de Espresso machine met andere artikelen uit de Classica lijn en krijg een leuke korting.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories