Ariete Classica Retro Waterkoker 1.7 L Brons

63.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De Ariete 1.7 Liter Waterkoker Classica Brons is waterkoker in Italiaans design en heeft een mooie glanzende brons kleur. De waterkoker heeft chromen elementen en komt in een vintage geïnspireerde stijl. Combineer leuk met andere keukenartikelen uit de Ariete Classica serie en creëer een sfeervolle keuken.

Waterniveau indicator

De waterkoker verwarmd met zijn sterke 2000 Watt vermogen de inhoud van 1.7 L snel naar de gewenste temperatuur en met de waterniveau indicator houd je nauwkeurig de hoeveelheid van het water in de gaten. De retro waterkoker is 360 graden draaibaar waardoor je hem in elke positie kunt opwarmen.

Meerdere handige opties

De retro waterkoker gaat automatisch uit nadat het water de gewenste temperatuur heeft bereikt. Daarnaast beschikt hij over handige opties als een droogkookbeveiliging en een oververhittingsbeveiliging zodat je zonder zorgen het water kunt verwarmen. De waterkoker is zo gemaakt dat de buitenkant niet te warm wordt zodat je je geen zorgen hoeft te maken je handen te branden. Gebruik het uitneembare kalkfilter om de ontstane kalkdeeltjes op te vangen en maak deze gemakkelijk schoon door hem uit de waterkoker te halen.

Leuk te combineren

De Ariete 1.7 Liter Waterkoker Classica Brons is gemaakt van roestvrij staal, komt in een mooi Italiaans design met chromen elementen en heeft een vintage brons kleur met zwarte accenten. Combineer de waterkoker leuk met andere Ariete keukenapparaten uit de Classica lijn en creëer een speciale keuken!

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories