Ariete Moderna Waterkoker 1.7 L Rood

79.10

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Voeg een beauty toe aan je keuken met deze prachtig rode waterkoker van Ariete. De Ariete Moderne Waterkoker 1.7 Liter Rood komt in een prachtige rode kleur en is uitgevoerd met een authentieke analoge thermometer en chromen elementen. Combineer de waterkoker leuk met de andere artikelen uit de Ariete Moderna collectie.

Waterniveau indicator

De waterkoker verwarmd met zijn sterke 2000 Watt vermogen de inhoud van 1.7 L snel naar de gewenste temperatuur. Met het waterniveau indicator houd je nauwkeurig de hoeveelheid van het water in de gaten. De retro waterkoker is 360 graden draaibaar waardoor je hem in elke positie kunt opwarmen.

Meerdere handige opties

De Ariete Moderna waterkoker gaat automatisch uit nadat het water de gewenste temperatuur heeft bereikt. Daarnaast beschikt hij over handige opties als een droogkookbeveiliging en een oververhittingsbeveiliging zodat je zonder zorgen het water kunt verwarmen. Gebruik het uitneembare kalkfilter om de ontstane kalkdeeltjes op te vangen en maak deze gemakkelijk schoon door hem uit de waterkoker te halen.

Waterkoker in Italiaans Design

De Ariete Moderna Waterkoker 1.7 L Rood is gemaakt van roestvrij staal en komt in een prachtig Italiaans design. De waterkoker komt met prachtige details zoals de analoge thermometer, het robuuste handvat en de exclusieve vormgeving. Met deze mooie rode waterkoker voeg je een eyecatcher toe aan je keuken.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories