Eureka – Koffiemolen

282.43

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

30 AP is de nieuwste grinder uit de Baratza Sette-serie, een perfecte oplossing als je op zoek bent naar een goede prijs-kwaliteitverhouding. Speciaal gemaakt voor diegenen die thuis een consistente en hoogwaardige espressomaling belangrijk vinden.

Het mechanisme gebaseerd op de technologie van een nieuwe producent heeft de roterende buitenste braam en de vaste binnenste braam. Het verdubbelt de efficiëntie en gelijkenis van deeltjes wat zich direct vertaalt in een hogere koffie-extractie. Malen voor de alternatieve filtermethoden voor het zetten van koffie is ook mogelijk met de 30 AP.

Bramen: Ø 40 mm, staal, conisch

Maalstand: 30 stappen

Maalsnelheid: 3,5 – 5,5 g / s

Inhoud trechter: 300 – 400 g

Capaciteit bonenbonen: 160 g

Gewicht: 3,2 kg

Afmetingen: 13/40/24 cm (b / h / d)

De Sette is ontworpen voor maximaal 2 lbs (1 kg) per dag, met een espresso-inschakelduur van 10%. Ook kan er maximaal 150 gram koffie per keer worden gemalen voor overgieten koffiezetmethoden. Tussen elke maalcyclus moet een pauze van minstens 1 minuut zitten.

Bramen

40 mm stalen, conische bramen produceren 3,5 – 5,5 gram gemalen koffie met een verminderd aantal fijne deeltjes (afhankelijk van de maalgraad) per seconde. De producent schatte de optimale exploitatie van bramen op een paar jaar. Schoonmaken is heel gemakkelijk dankzij de moeiteloze routine van het verwijderen en aanbrengen van bramen. Bovendien is het compatibel met het type BG (Brew Grind) -frezen, dat door elkaar kan worden gebruikt met standaardfrezen.

Maalregeling

Sette 30 AP heeft een macro-aanpassing en biedt 30 stappen van maalgrootte. Een breed scala aan opties voor de maalgraad maakt het mogelijk om heerlijke espresso’s te zetten, maar ook handbrouwsels zoals infuus, Aeropress of Chemex.

Ontwerp en bediening

De Sette 30 heeft een eenvoudig bedieningspaneel aan de voorzijde met een gemakkelijk af te lezen LED-display met achtergrondverlichting. De gebruiker stelt de malingstijd handmatig in op 0,1 seconde. Druk gewoon op de startknop en de Sette levert automatisch een nauwkeurige dosering.

De grinder zelf ziet er modern uit en is compact, met metalen en kunststof elementen. Dankzij zijn afmetingen past de Sette 30 AP op elk aanrecht of zelfs in de krapste koffiebar.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories