Bellezza Francesca PushGo – Espressomachine – Dubbele boiler – Dubbele PID – Shottimer – Eco Stand – E61 zetgroep – Pre Infusion – Compakt

1,799.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Bellezza Francesca Espressomachine

De Bellezza Francesca is een compakte dual boiler machine met een vibratiepomp. De machine beschikt over een dubbele PID, één voor beide boilers. De welbekende E61-zetgroep en twee grote manometers voor de druk.

Dual Boiler

Een dubbele boiler heeft het voordeel dat de stoom in een andere boiler wordt gehouden. Hierdoor is de temperatuur van de zetgroep beter te beheersen en kan deze met de PID erg nauwkeurig worden ingesteld. Hiermee kan je de smaak van de koffie beter en constanter beïnvloeden. Daarnaast is er een aparte boiler voor stoom, waardoor er krachtige stoom uit de machine komt en je zijdezachte melkschuim kan maken voor jouw cappuccino of latté.

Dubbele PID

Beide boiler beschikken over een PID. Hiermee kan je de temperatuur in beide boilers precies aanpassen doormiddel van het handige display. Het voordeel van het aanpassen van de temperatuur in beide boilers is dat jij als barista meer controle hebt over de smaak van je koffie.

Compakt

Een dubbele boiler machine die in vergelijking met zijn concurrenten wel erg compakt is. Dit komt door het externe waterreservoir, dit heeft ruimte vrijgemaakt voor de extra boiler. Hiermee heb je meer ruimte op je werkblad en dat is voor sommige barista’s erg fijn.

Stoompijp en Heetwaterkraan

De Bellezza Francesca heeft een zowel een heetwaterkraan als een stoompijp waar erg veel stoompower uit komt. Door de mooie afwerking bevinden deze zich ook in de inkeping van de machine waardoor de ruimte extra efficiënt gebruikt is. De stoompijp is cooltouch wat betekent dat de stoompijp na het stomen gewoon aangeraakt kan worden.

Elektronische Pre infusion

De Bellezza Francesca beschikt over een elektronische pre infusion, deze is erg handig in te stellen via het makkelijke display dat er op zit. Het voordeel van Pre infusion is dat er gelijk een beetje water in het portafilter komt, hierdoor zet de koffie wat uit en dit voorkomt chanelling. Hierdoor heb je dus een stuk minder kans op te waterige koffie. De Bellona biedt de optie om in te stellen hoe lang de pre infusion moet duren, dit biedt een stukje meer controle aan de barista.

ECO-Stand

Een Eco stand is op de nieuwste machines niet meer te missen, maar de Francesca heeft weer wat extra’s. Er zijn meerdere mogelijkheden om de Eco-stand in te stellen. Zo kan je de tijd of temperatuur van de Eco-stand aanpassen via het handige display. Erg handig als je de machine niet te veel wilt laten afkoelen.

Ingebouwd kopjesrek

Door het ingebouwde kopjesrek kun je zonder zorgen je kopjes op de machine zetten. De kopjes worden op de machine rechtstreeks verwarmd door de boiler wat weer zorgt voor extra lekkere koffie.

Extern Waterreservoir

Door het externe waterreservoir van de Francesca is de machine erg compakt. Het waterreservoir heeft een inhoud van 2 liter en is doordat die extern is erg makkelijk weer bij te vullen. Het waterreservoir is gemaakt van glas en ziet er erg mooi en netjes uit.

E61-Zetgroep

De Francesca beschikt over de welbekende E61-zetgroep, waar de meeste barista’s van houden.

Twee grote manometers

Het unieke aan de Francesca zijn de twee extra grote manometers voor het aflezen van de druk voor de machine. Door de zwarte achtergrond van de manometers, geeft het de Francesca een stoere look. Daarnaast is door de grootte, de druk een stuk makkelijker af te lezen.

Shottimer

De ingebouwde shottimer zit ingebouwd in het display waardoor je de tijd van je shot precies kunt bijhouden. Daarnaast kan je ook de tijd van de shots instellen waardoor je met 1 druk op de knop precies de shot krijgt die jij het lekkerst vindt. Erg gemakkelijk als je op een vroege ochtend een lekkere espresso wilt zonder er te veel op te letten.

Push&Go

Met het Push&Go systeem bedoelen we de knoppen voor het heetwater en stoom. De kranen zijn door het push&go systeem in 1 keer helemaal open te zetten, waardoor je gelijk op 100% stoompower zit. Bij de draaikranen moet je eerst de kranen helemaal open draaien voordat je op 100% bent.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories