Blokker koffiecupmachine BL-21003

66.87

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De compacte, zwarte Blokker koffiecupmachine BL-21003 is geschikt voor koffie capsules waardoor jij binnen 40 seconden van een heerlijke espresso of lungo koffie geniet. De koffiecupmachine is makkelijk te bedienen en beschikt over 2 duidelijke knoppen voor de keuze uit een grote of kleine kop koffie. Ook binnen de keuze van een kleine of grote kop koffie kan je de hoeveelheid water naar smaak aanpassen. Zo kan je een extra sterke espresso zetten of meer water toevoegen voor een nóg groter kopje koffie.

Naast de snelle bereiding en eenvoudige bediening, serveert deze espressomachine jouw espresso van uitstekende kwaliteit en een goede temperatuur. Het is dan ook niet voor niets dat de Blokker koffiecupmachine BL-21003 in oktober 2020 met een 8,1 is beoordeeld door de Consumentenbond.

De koffiecupmachine is getest met veel verschillende koffiecups. Hieruit is gebleken dat alle koffiecapsules (m.u.v. Dolce Gusto cups) geschikt zijn voor het apparaat, waaronder de aluminium cups van bijvoorbeeld Nespresso®*.

De koffiecupmachine van Blokker heeft een vermogen van 1145W en een waterreservoir van 650 ml, genoeg voor 6-10 kopjes koffie voordat deze weer bijgevuld moet worden. Deze watertank is bevestigd aan de achterkant van de machine en is afneembaar zodat bijvullen zeer eenvoudig is. Daarnaast is het formaat van de machine compact en klein (37x10x24 cm). Hierdoor kan je de koffiecupmachine gerust in de keuken laten staan zonder dat deze teveel plek inneemt.

Ben je vergeten de Blokker koffiecupmachine uit te zetten middels de aan/uitschakelaar? Dan schakelt de koffiemachine zich automatisch vanzelf uit.

*Merk van een derde partij die niet verbonden is met Blokker B.V.

Over Blokker

Het Blokker Eigen Merk is gebouwd op drie belangrijke pijlers: kwaliteit voor een verrassend scherpe prijs, de zekerheid dat er altijd een Blokker winkel dichtbij is en een ijzersterk en compleet assortiment huishoudproducten. Ons Blokker merk kom je binnen alle afdelingen van Blokker tegen. Van schoonmaken tot koken en tafelen, van opruimen tot gezellig maken, van opstaan tot slapen gaan. Voor ieders smaak zit er iets bij, en we verliezen de functionaliteit nooit uit het oog. Blokker heeft het in huis!

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories