Blokker filterkoffiezetapparaat BL-20003

44.99

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Omschrijving

Zet een heerlijk kopje koffie met dit Blokker filterkoffiezetapparaat BL-20003. Met zijn luxe uitstraling staat dit apparaat mooi in elke keuken, en ook zijn kwaliteiten liegen er niet om. Met het waterreservoir van 1,8 liter kun je wel van 14 tot 20 kopjes koffie zetten in één keer. Zo kun je alle visite tegelijk een kopje inschenken. Ben je met een kleiner groepje, dan kun je middels de warmhoudfunctie de koffie tot 40 minuten warm houden. Daarna wordt het koffiezetapparaat automatisch uitgeschakeld. Dit is wettelijk verplicht voor veiligheid en zo bespaar je ook nog eens energie.

Het bedienen van de BL-20003 is overigens erg gemakkelijk middels het overzichtelijke display, waterniveau indicatie en uitneembare filterhouder

Over Blokker
Het Blokker Eigen Merk is gebouwd op drie belangrijke pijlers: kwaliteit voor een verrassend scherpe prijs, de zekerheid dat er altijd een Blokker winkel dichtbij is en een ijzersterk en compleet assortiment huishoudproducten. Ons Blokker merk kom je binnen alle afdelingen van Blokker tegen. Van schoonmaken tot koken en tafelen, van opruimen tot gezellig maken, van opstaan tot slapen gaan. Voor ieders smaak zit er iets bij, en we verliezen de functionaliteit nooit uit het oog. Blokker heeft het in huis!

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories