Bosch TAS1106 TASSIMO style peach – Capsule Koffiepadmachine

50.98

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Bosch TASSIMO STYLE. Producttype: Koffiepadmachine, Koffiezet apparaat type: Volledig automatisch, Capaciteit watertank: 0,7 l, Koffie invoertype: Koffiecapsule, Reservoir voor gezette koffie: Beker, Capaciteit in kopjes: 1 kopjes. Vermogen: 1400 W. Kleur van het product: Oranje

Zin in een volle espresso of een verleidelijke latte macchiato? Of toch liever een heerlijke warme chocolademelk of een fijne thee? Kies uit meer dan 70 speciale dranken van bekende merkenen geniet van je persoonlijke favorieten.

Perfect voor u voorbereid met INTELLIBREW ™

Dankzij INTELLIBREW ™, de gepatenteerde barcodetechnologie, is elke drank altijd perfect bereid. De machine leest de barcode op elke individuele T DISC en ontvangt de nodige informatie voor de juiste hoeveelheid water, temperatuur en zettijd. Je favoriete drankje – altijd perfect!


Comfort

Slechts één druk op de knop voor uw favoriete drankje.

TAS1106

Het leven kan zo gemakkelijk zijn! Uw Tassimo-automaat bereidt dranken volledig automatisch. Plaats gewoon de T DISC en druk op de knop. Geniet van je favoriete drankje, geniet van de tijd met dierbaren, geniet van het leven!

kracht

Sterk tegen kalkaanslag, zacht voor TASSIMO

Lange levensduur van uw TASSIMO dankzij regelmatige ontkalking! De speciaal voor alle TASSIMO-machines ontwikkelde ontkalkingstabletten reinigen effectief en grondig. Dit garandeert een langere levensduur van uw machine en een optimale smaak voor uw dranken.

Bespaar snel en eenvoudig energie met de energiebesparende modus

Verlaag eenvoudig uw energieverbruik! De standby-modus wordt onmiddellijk na elk zetproces geactiveerd en zorgt voor een laag energieverbruik. Dit bespaart u energie zonder er de hele tijd over na te hoeven denken.

Makkelijk schoon te maken


Minder schoonmaken, meer tijd om te genieten.

Verspil geen tijd meer met schoonmaken! De TASSIMO bevat een Service-T DISC met een automatisch programma voor ontkalken en reinigen. Gemakkelijk in gebruik en met weinig moeite. Meer tijd om van je drankje te genieten.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories