Bosch Styline TKA8A681 – Filter-koffiezetapparaat – Wit

104.26

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Het Bosch Styline TKA8A681 Filter-koffiezetapparaat is een koffiemachine voor gemalen koffie en geschikt voor ongeveer 8 kopjes koffie. Deze Bosch Styline TKA8A681 filter-koffiemachine heeft een waterreservoir van 1,1 liter, een vermogen van 1100 Watt, en wordt geleverd met een roestvrijstalen thermoskan om de koffie goed warm te houden. De thermoskan is zo gemaakt dat de gezette koffie warm kan blijven tot een temperatuur van 85 °C.
Om de smaak van koffie goed te zetten, verwarmt de Bosch Styline TKA8A681 filter-koffiemachine het kokende water tot een zettemperatuur van 92 – 96°C. Door het automatische Aroma-sensor in het waterreservoir, zorgt het Bosch Styline TKA8A681 Filter-koffiezetapparaat dat de koffie ook bij het zetten altijd de juiste smaakt geeft. Zo wordt de smaak altijd goed geregeld bij het zetten van wisselende hoeveelheden, zoals 3 of 8 kopjes koffie.

Productvoordelen van de Bosch Styline TKA8A681 Filter-koffiezetapparaat

Om water goed te kunnen bijvullen, komt deze Bosch Styline TKA8A681 koffiemachine met een afneembaar waterreservoir. Zo kun je gemakkelijk het water bijvullen onder de kraan en weer terug plaatsen in de filter-koffiemachine. Het Bosch Styline TKA8A681 Filter-koffiezetapparaat heeft een ingebouwd ontkalkingssysteem, dat een waarschuwing geeft wanneer de koffiemachine ontkalkt moet worden en het ook uitvoert. Dankzij dit automatische systeem zal je koffiemachine langer meegaan en geniet je elke dag van jouw favoriete kop koffie.

Pluspunten van de Bosch Styline TKA8A681 Filter-koffiezetapparaat

  • Automatische sensor voor aroma
  • Automatisch ontkalkingsprogramma
  • Afneembaar waterreservoir

Minpunten van de Bosch Styline TKA8A681 Filter-koffiezetapparaat

  • Niet vaatwaser bestendige onderdelenBeoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories