Bosch TKA3A033 CompactClass – Koffiezetapparaat – Zwart

39.97

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Bosch introduceert de Bosch TKA3A033. Dit is een compact koffiezetapparaat. Deze koffiemachine is ideaal voor als je opzoek bent naar een koffiezetapparaat wat er mooi uitziet maar niet te veel ruimte in mag nemen. De Bosch TKA3A033 heeft een mooie glazen kan van 1.25 liter. Hiermee kun je tot wel 15 kopjes in een keer mee zetten. Dit is perfect wanneer je veel visite verwacht. Tevens heeft hij een warmhoudtfunctie waarmee je tot 40 minuten de koffie warm kunt houden. Hierna schakelt deze koffiemachine zichzelf automatisch uit.

Productvoordelen van de Bosch TKA3A033:

✅Swing-out filter: draait naar buiten, wat zorgt ervoor dat je de filter gemakkelijk kunt weghalen en schoonmaken

✅ DripStop: je hebt geen druppels of vlekken na het weghalen van de kan dankzij deze lekstop.

✅ Auto-off: het apparaat schakelt automatisch uit na 40 minuten warmhouden.

Goed om te weten:

❕ Wil je je koffie graag langer warmhouden dan 40 minuten? Kies dan voor een van deze koffiezetapparaten van Bosch en Siemens.

Productkenmerken van de Bosch TKA3A033:

Makkelijk in gebruik

Het waterreservoir is transparant, zo is het waterniveau duidelijk leesbaar van buitenaf. De filterhouder zwenk naar buiten zodat je gemakkelijk het koffiefilter plaatst en de koffie toevoegt. Verder is het snoer makkelijk op te bergen dankzij het speciale snoeropbergvak.

Veiligheid

De AutoOff-functie schakelt het apparaat automatisch uit na 40 minuten, wat heel fijn is voor de veiligheid voor het geval je hem een keer vergeet uit te zetten. Daarnaast zorgt deze functie ook voor een lager energieverbruik.

Makkelijk in onderhoud

Dankzij de lekstop belanden er niet langer druppels op de warmhoudplaat. Zo blijft de plaat schoon en vrij van vlekken. Hierdoor is het koffiezetapparaat makkelijk schoon te houden, ideaal!

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories