Bosch TKA8011 Styline – Koffiezetapparaat – Wit

92.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Voor overheerlijke koffie in slechts enkele minuten biedt dit Bosch Koffiezetapparaat TKA8013 de perfecte uitkomst. De volume automatic functie levert optimaal koffiearoma, ook bij kleine hoeveelheden. Met het Dual Heating systeem biedt het apparaat meer mobiliteit.

Productvoordelen:

✔ Uitneembaar waterreservoir voor eenvoudig bijvullen

✔ Lekstop bij het weghalen van de kan

✔ Auto-off: warmhoud- en veiligheidsfunctie

Onze Bosch specialist geeft aan dat:

De Bosch TKA8013 beschikt niet over een thermoskan. Wil je je koffie graag langer warmhouden, bekijk dan eens deze koffiezetapparaten van Bosch en Siemens.

Productkenmerken van de Bosch Styline filter-koffiemachine:

Heerlijke smaak

Of je nu drie of tien kopjes zet, de koffie smaakt altijd even goed dankzij een sensor in het waterreservoir. Bovendien beschikt deze Bosch koffiemachine over een dubbel verwarmings- en warmhoudsysteem die zorgt voor de perfecte zet- en drinktemperatuur.

Makkelijk in onderhoud

Dankzij de druppelstop belanden er niet langer druppels op de warmhoudplaat. Zo blijft de plaat schoon en vrij van vlekken.

Makkelijk in gebruik

Het waterreservoir heeft een geïntegreerd handvat en is transparant, zo het waterniveau is duidelijk leesbaar is van buitenaf. De filterhouder zwenk naar buiten zodat je gemakkelijk het koffiefilter plaatst en de koffie toevoegt. Verder is het snoer makkelijk op te bergen dankzij het speciale snoeropbergvak.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories