Bourgini Panter – Waterkoker – 1.7L – design – panterprint

49.99

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Productbeschrijving
De Bourgini Panther Water Kettle is een stijlvolle waterkoker met luxe RVS afwerking en retro design en een kittig panter patroon. Dankzij de inhoud van maar liefst 1,7 liter maak je lekker veel thee in één keer. Bovendien is deze waterkoker snoerloos, wat het een praktische keuze maakt.

Belangrijkste voordelen
✔ Luxe roestvrijstalen afwerking
✔ Snoerloos (snoeropberging in de voet)
✔ 360 graden draaibaar
✔ Hygiënisch dankzij uitneembaar filter
✔ Eenvoudig en veilig in gebruik
✔ Dankzij de vlakke bodemplaat minder gevoelig voor kalkaanslag

Goed om te weten
+ Temperatuur is niet instelbaar
+ Waterkoker heeft geen warmhoudfunctie

Waterkoker met kittig design
De waterkoker van Bourgini heeft een opvallende look dankzij het retro design met panter print. Met een hoogwaardige afwerking van RVS verdient dit product een mooie plek op het aanrecht. Het snoer kun je bovendien eenvoudig opbergen in de voet, waardoor je aanrecht netjes oogt.

Geen kalkaanslag
De Bourgini Panther Water Kettle heeft een vlakke bodemplaat, wat het oppervlak vrijwel ongevoelig maakt voor kalk. Daarnaast heeft de waterkoker een uitneembaar filter dat eventuele kalkdeeltjes opvangt. Even omspoelen en de kalk is in een handomdraai verdwenen. Makkelijk én hygiënisch!

Praktisch en veilig
De waterkoker heeft een drievoudige beveiliging: stoomafslag, droogkook- en oververhittingsbeveiliging. Dit maakt de Panther Water Kettle een veilige keuze. Bovendien kun je de kan 360 graden draaien op de voet, waardoor het product geschikt is voor zowel rechtshandigen als linkshandigen. Er zit een verlichte aan/uit schakelaar aan de achterzijde en je kunt dankzij de waterniveau aanduiding precies zien hoeveel water erin zit. Dit is handig wanneer je een exacte hoeveelheid kokend water moet toevoegen aan een recept.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories