Braun PurAroma 7 KF 7120 BK – Filter-koffiezetapparaat – Zwart/RVS

99.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Met de KF 7120 BK gaat je qua design helemaal mee in de nieuwste trends, maar geniet je uiteraard van heerlijke koffie.

Naast een perfect koffiearoma dankzij het OptiBrew-systeem en Aroma koffiekan kunt je jouw koffie personaliseren. Met een simpele druk op de knop stel je jouw koffiesterkte in en indien gewenst de automatische timer met behulp van het LCD display. Zo heb je jouw kop kof

fie op het gewenste tijdstip!

Alle koffiezetapparaten van Braun zijn voorzien van het OptiBrew-systeem, voor koffie met een smaak en aroma waar je blij van wordt. Door de temperatuur, bereidingstijd en extractie te optimaliseren, zorgt deze technologie van Braun voor maximale smaak.

Geniet van een uitstekend uitgebalanceerd kopje koffie – keer op keer weer.

Het ontkalkingslampje zal gaan branden wanneer het tijd is om de koffiezetter te ontkalken zodat je kunt blijven genieten van het beste koffiearoma.

Op de KF7120BK heb je een instelling voor het zetten van een beperkte hoeveelheid koffie (1-4 kopjes) met behoud van de perfecte koffiesmaak. Daarnaast kun je tevens je gewenste koffiesterkte kiezen – keuze uit normaal of sterk.

De uniek gevormde AromaCarafe koffiekan zorgt ervoor dat de koffie langer warm blijft. Je kunt een kan voor 12 heerlijke koppen koffie zetten.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories