Barista & Co Cacoapoeder – Decoratieve Vormen – Set van 3 Stuks – Electric Steel

39.99

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

* 3 verschillende prints

* Combineer met de cacoa strooier

* Rvs

Deze set cacaopoedervormpjes bestaat uit 3 verschillende prints om cappuccino leuk te decoreren. De sjablomen zijn vaatwasmachinebestendig.

Met de cacaopoederstrooier maak je die eigen vers gemaakt cappuccino helemaal af. Zonder te veel poeder ineens te strooien.

Over Barista & Co

Barista, een term die hand in hand samen gaat met aandacht en kunst van het koffie zetten.

Nederland is bij uitstek een koffie land. Volgens de statistieken verbruiken wij een ruime 7 kg aan koffie per persoon per jaar. Nog niet te spreken over alle koffiewinkels en to go corners die de laatste jaren opgericht zijn. Barista & Co ontwerpt de mooiste en beste accessoires om thuis de lekkerste koffie te bereiden met de hand. Geen dure koffiemachines, maar terug naar de basis met goede uitrusting, goede koffie en een beetje begeleiding van Barista & Co. De crew van Barista & Co is niet alleen gek van koffie maar hebben ook prijzen gewonnen als Barista! Geniet van prachtig ontworpen producten, simplistisch, maar met rijke kleuren. Deze collectie voelt zich thuis in zowel een klassieke als moderne omgeving. Maak een statement met de specialistische accessoires om serieuze koffie te bereiden, zoals jij dat wilt. Be the barista!

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories