Caffe Coronel Gold Koffiebonen – 1 kg

28.99

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

– 100% Arabica – Single Origin – Wekelijks vers gebrand – Medium gebrand – Intensiteit: Medium – Hersluitbare verpakking – Aroma’s: melkchocolade en hazelnoot – Voor espresso en lungo –

GOLD BRASIL

Ontdek de unieke smaak van vers gebrande koffie met de Gold van Caffè Coronel. Vanwege het speciale brandprofiel van de Gold heeft de koffie een diepe, volle smaak met een laag zuurtje en een totale afwezige bitterheid. Kenmerkend voor de smaak is de typische, lange en aangename nasmaak die ook wel de ”Brazilian Zing” genoemd wordt.

Probeer de vers en extra langzaam gebrande Caffè Coronel Gold , en ervaar de buitengewone combinatie van single origin koffiebonen, een bijzonder brandprofiel en een ongekende versheid. Voor een heerlijk zachte koffie, geschikt voor ieder moment.

De voordelen van Caffè Coronel Gold koffiebonen:

  • Wekelijks vers gebrande koffie
  • Wordt gebrand in kleine batches om de versheid te kunnen garanderen
  • Hersluitbare verpakking

100% ARABICA BONEN, ALTIJD VERS GEBRAND

De Caffè Coronel Gold bestaat uit 100% Arabica bonen uit de Cerrado-regio in Brazilië. Braziliaanse koffiebonen worden vanwege hun zoete, zachte smaak vaak gebruikt als aanvulling in koffiemelanges met andere bonen, maar de Caffè Coronel Gold is single origin en bestaat dus volledig uit bonen uit èèn specifieke regio: Cerrado. Deze verse koffie wordt wekelijks in kleine batches ambachtelijk en extra langzaam gebrand met een handbediende machine. Elke stap in het proces wordt nauwkeurig gecontroleerd, en jij geniet zo altijd van de meest verse koffie. De datum waarop de koffie gebrand is, wordt met de hand op de verpakking geschreven. Zodat jij altijd weet hoe vers de koffie is!

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories