KitchenBrothers Glazen Capsule Houder met Lade – Geschikt voor 60 (N)espresso Cups – Espresso Koffie Pad en Cups Houder – Glas en RVS – Zwart

27.99

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Creëer een handig overzicht van al je (N)espresso koffie cups met deze KitchenBrothers glazen capsulehouder! De capsulehouder heeft een lade met ruimte voor 60 (N)espresso koffie capsules en heeft een strak ontwerp voorzien van een glazen bovendek. Hiermee heb je altijd direct overzicht van hoeveel en welke koffiecups je in huis hebt. Het bovendek is tevens voorzien van geluidsabsorberend materiaal en biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld je koffiezetapparaat of je koffiekopjes op de te plaatsen.

⚠ Let op:
Niet geschikt voor Dolce Gusto cups!

60 (N)espresso cups

In de capsulehouder kun je tot wel 60 verschillende (N)espresso cups opbergen, de capsulehouder werkt als een lade die je gemakkelijk opentrekt. De lade is opgesplitst in zes verschillende rijen. Zo kun je gemakkelijk alle verschillende smaken op een overzichtelijke manier organiseren!

KitchenBrothers capsulehouder

▶ Voor 60 (N)espresso cups

▶ Geluidsabsorberend

▶ Glazen bovendek

▶ Handige lade

Ruimtebesparend

Ondanks de vele beschikbare opbergruimte, neemt de houder weinig ruimte in beslag in de keuken. De glazen bovenkant is voorzien van geluidsabsorberend materiaal en dempt de trilling die uit je koffiemachine komt. Tevens kun je bijvoorbeeld je koffiekopjes, koffiezetapparaat en allerlei andere koffie accessoires kwijt op het bovendek. Ook handig, de glazen bovenkant stoot vloeistof af, hierdoor is hij makkelijk schoon te maken.

Strak ontwerp

Het ontwerp met de strakke lijnen, glazen afwerking en handige lade oogt zeer modern en past vrijwel in iedere keuken. Bovendien biedt de koffiecapsulehouder een duidelijk overzicht van al je favoriete koffie smaken die je in huis hebt. Super handig dus!

Specificaties:

✔ Merk: KitchenBrothers

✔ Verpakking: 1x Capsulehouder

✔ Type: Lade model (uitschuifbaar)

✔ Materiaal: RVS en Glas

✔ Kleur: Zwart

✔ Aantal cups: 60

✔ Afmetingen: 43.5 x 31 x 6.5cm

✔ Gewicht: 3277g

✔ Anti-slip: Ja

✔ Geluidsabsorberend: Ja, absorbeert geluid van machine

✔ Vaatwasserbestendig: Nee, afnemen met doek

✔ Soort cups: (N)espresso cups (of vergelijkbare espresso koffiecups)

ℹLet op: Niet geschikt voor Dolce Gusto cups!

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories