Concept RK3300 – Waterkoker – 1,5 L / 2200 W – Wit

80.80

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

• Stijlvol ontwerp

De Concept RK3300 Zout-Peperketel vindt een plekje in elk huis. Het aantrekkelijke uiterlijk wordt benadrukt door een matwitte behuizing op een minimalistische basis, aangevuld met een elegante handgreep. Met een inhoud van 1,5 liter bereid je gemakkelijk tot 6 kopjes heet water voor je favoriete warme dranken.

• Temperatuurregeling

De RK3300 waterkoker met thermoregulatie zal zelfs de meest veeleisende gebruiker tevreden stellen. De watertemperatuur stel je eenvoudig in van 45°C tot het kookpunt. Het zal niet alleen worden gewaardeerd door liefhebbers van koffie en thee van goede kwaliteit, maar ook door ouders van jonge kinderen bij het bereiden van maaltijden voor baby’s. De waterkoker heeft ook een praktische warmhoudfunctie die het water op de gewenste temperatuur houdt.

• Vakmanschap van hoge kwaliteit

De waterkoker is voorzien van een connector van het Britse merk STRIX, wat de hoogste kwaliteit garandeert en de levensduur van het apparaat verlengt.

• Brandbeveiliging

De RK3300 waterkoker is zo ontworpen dat u zich niet verbrandt. Het heeft een dubbelwandige structuur, wat de gebruiksveiligheid verhoogt. De buitenste laag is een speciaal Cool Touch-oppervlak dat niet opwarmt, dus je kunt er zeker van zijn dat je waterkoker altijd koel blijft aanvoelen. Het interieur is gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor een snelle verwarming en het op temperatuur houden van het water.

• Eenvoudige bediening en eenvoudig onderhoud

De waterkoker is uitgerust met een knop die het openen van het deksel vergemakkelijkt en een grote inlaat voor het gemakkelijk schenken van water. Gladde bodem met verborgen verwarmingselement voorkomt sedimentatie. Praktisch is ook de volledig draaibare voet met ruimte voor het opbergen van overtollig snoer, waarop je de waterkoker in elke gewenste hoek kunt plaatsen.

• Veiligheid eerst en vooral

De waterkoker is voorzien van een dubbel veiligheidssysteem. Dit zorgt ervoor dat hij automatisch uitschakelt wanneer hij het kookpunt heeft bereikt, en ook als je hem per ongeluk leeg aanzet, zodat hij niet oververhit of verbrandt.

– Elektrische waterkoker met temperatuurregeling

– Selectie temperatuurinstelling: 45/60/70/85/90/95/100 Celsius

– Dubbelwandige constructie (combinatie van RVS en gehard kunststof)

– KEEP WARM-functie om de temperatuur te behouden

– Cool Touch-oppervlak

– Maximaal volume 1,5 L (voor bereiding van maximaal 6 kopjes)

– Connector van de hoogste kwaliteit (Brits merk STRIX)

– Duidelijke waterindicator

– Knop om het deksel te openen

– Grote vulopening

– Verborgen verwarmingselementen

– 360° draaibare voet

– Ruimte voor het opbergen van de overtollige kabel in de basis

– Minimalistische basis

– Dubbele beveiliging (automatische uitschakeling wanneer het apparaat wordt ingeschakeld zonder water en wanneer het kookpunt is bereikt)

– Stroomverbruik: 1850-2200 W

– Spanning en frequentie: 220-240 V, 50/60 Hz

– Materiaal: interieur – RVS / buitenmantel – gehard kunststof

– Witte kleur

– Lengte netsnoer: 70 cm

– Afmetingen: 22,5 x 24 x 15 cm

– Gewicht: 1250 g

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories