Concept RK3311

64.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Stijlvol ontwerp

De Concept RK3311 Nordic waterkoker is een combinatie van modern Scandinavisch design en hoogwaardige afwerking. De combinatie van roestvrij staal met een elegant mat oppervlak en accessoires in het houtdesign staat niet alleen garant voor esthetisch plezier, maar ook voor een hoge duurzaamheid en kwaliteit. Het past perfect in de moderne en traditionele keuken. Een inhoud van 1,7 liter water, waar je tot wel 7 kopjes van je favoriete drankje van zet.

Veiligheid staat voorop
De waterkoker is uitgerust met een drievoudig veiligheidssysteem. Hierdoor schakelt hij automatisch uit wanneer hij het kookpunt bereikt, als je hem van de basis haalt of hem per ongeluk leeg aanzet. De hoofdschakelaar dient als bedrijfsindicator en licht op telkens wanneer de waterkoker wordt aangezet. Het heeft ook antislipvoetjes voor uitstekende stabiliteit.

Eenvoudige bediening en eenvoudig onderhoud
De waterkoker is voorzien van een afneembaar deksel met geïntegreerd filter om bezinksel tegen te gaan en een grote schenkopening voor gemakkelijk vullen met water. De gladde bodem met verborgen verwarmingselement voorkomt dat vuil zich ophoopt. Door de grote waterindicator onder het handvat kun je zien hoeveel water er in de waterkoker zit. De waterkoker heeft een praktische draaivoet met ruimte voor het opbergen van overtollig snoer, waarop je de waterkoker in elke hoek kunt plaatsen.

Technische parameters:

Maximaal volume 1,7 l (voor de bereiding van maximaal 7 kopjes)

De hoogste kwaliteit connector (Brits merk STRIX)

Helderwaterindicator onder het handvat

Afneembare hoes met geïntegreerd antikalkfilter

Mat oppervlak

Imitatie houten voet en handvat

Grote vulopening

Verborgen kachel

Bedrijfsindicator (witte schakelaarverlichting)

SUS304 roestvrij staalmateriaal

Antislip rubberen voetjes op de basis

Ruimte voor het opbergen van het snoer in de basis

Drievoudige beveiliging: automatische uitschakeling wanneer ingeschakeld zonder water, wanneer het kookpunt is bereikt en wanneer verwijderd van de basis

Stroomverbruik: 1.850 – 2.200 W.

Spanning en frequentie: 220-240 V, 50/60 Hz

Materiaal: roestvrij staal

Zwart kleur

Netsnoer lengte: 80 cm

Afmetingen: 25 x 22 x 18 cm

Gewicht: 1420 gram

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories