Concept / Waterkoker – Wit – 1.7L

44.50

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De Concept RK3291 roestvrijstalen waterkoker met een inhoud van 1,7 l heeft een OTTER-connector met merknaam en een drievoudig veiligheidssysteem. Je kunt hem gemakkelijk matchen met andere apparaten uit de WHITE designlijn.

Praktisch op alle niveaus

Met de waterkoker RK3291 met een inhoud van 1,7 liter zet je tot wel 7 kopjes van je favoriete drankje. Hij is gemaakt van roestvrij staal, waardoor hij zeer duurzaam is en lang meegaat. Dankzij de watervulindicator heb je een perfect overzicht van de hoeveelheid water in de waterkoker. De ketelschakelaar heeft een indicatielampje dat blauw oplicht telkens wanneer de waterkoker wordt aangezet.

OTTER-connector met merknaam

De RK3291 waterkoker is uitgerust met een OTTER-connector van het merk, die een hoge kwaliteit garandeert en de levensduur van het apparaat verlengt.

Bediening met één hand

De waterkoker is uitgerust met een knop die het openen van het deksel vergemakkelijkt en een brede tuit om gemakkelijk water te schenken. De gladde bodem met verborgen verwarmingselement vergemakkelijkt het onderhoud van de ketel en vermindert kalkaanslag. Als er bezinksel in de waterkoker zit, wordt dit opgevangen door het hoogwaardige, verwijderbare filter dat gemakkelijk schoon te maken is. Een ander voordeel is de volledig roterende basis met ruimte voor het opbergen van de kabel.

Veiligheid staat voorop

De waterkoker is uitgerust met een drievoudig veiligheidssysteem. Dit zorgt ervoor dat de waterkoker automatisch wordt uitgeschakeld wanneer hij het kookpunt bereikt, als je hem van de basis haalt of hem per ongeluk leeg aanzet. Antislipvoetjes zorgen voor meer stabiliteit op het aanrecht.

– Fabrikant: CONCEPT

– Model: RK3291

– Designlijn WIT

– Maximaal volume: 1,7 l (tot 7 kopjes)

– OTTER-connector van hoge kwaliteit

– Praktische waterniveau-indicator aan de zijkant van het apparaat

– Verwijderbaar kalkfilter

– Knop voor openen van deksel

– Grote vulopening

– Verborgen kachel

– Bedrijfsindicator (blauwe schakelaar achtergrondverlichting)

– Volledig draaibare voet met snoeropbergsysteem

– Antislip onderkant

– Materiaal: hoogwaardig roestvrij staal

– Drievoudig beveiligingssysteem

– Kleur: mat wit

– Vermogen: 1850-2200 W.

– Spanning: 220-240 V ~ 50/60 Hz

– Kabellengte: 70 cm

– Afmeting: 22 x 21 x 15 cm

– Gewicht: 950 gram

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories