Cupplement – 20 koffiecups – immunity – koffie – vitamines – mineralen – medium roast – lungo

29.90

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Bekend van TV! Koffie met vitamines en superfoods in duurzame capsules

Koffie

De koffie is fruitig en licht bitter. De bonen zijn 100% Arabica en de koffie is geschikt voor lungo, een cappuccino of een ijskoffie. De capsules zijn NespressoⓇ compatible en de sterkte van de koffie is 6/10.

Vitamine C

Vitamine C ondersteunt je immuunsysteem en houdt je weerstand in stand. Je lichaam kan zelf geen vitamine C aanmaken dus is het goed om deze vitamine aan te vullen. Daarom is dit ook een van de meest gesupplementeerde vitamines.

Vitamine D

Vitamine D helpt je cellen om bacteriën onschadelijk te maken. We kunnen zelf vitamine D aanmaken onder invloed van zonlicht. Helaas komen mensen nu in tijden van Corona steeds minder vaak buiten. Het is dan verstandig om extra vitamine D te nemen.

Selenium & calcium

Selenium en calcium beschermen je cellen tegen beschadiging. Verrassend genoeg dachten ze in de jaren dertig dat het een giftige stof was. Gelukkig het nu al jaren bekend dat het een belangrijk spoorelement is voor je weerstand

Magnesium & zink

Magnesium wordt wel gezien als de tegenhanger van calcium. De perfecte verhouding van calcium en magnesium is 3:2, om die reden is er magnesium en zink toegevoegd aan de weerstand blend. Daarnaast is magnesium nodig voor behoud van gezonde bloeddruk en prikkeloverdracht in zenuwcellen en spieren en zink draagt bij aan de normale werking van het immuunsysteem. Daardoor zal de duur en ernst van milde ziektes zoals een verkoudheid afnemen.

– Bio afbreekbare capsules
– Heerlijk koffie
– Natuurlijke mineralen & vitamines
– Nespresso compatible

Voor meer info https://www.cupplement.nl/

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories