de 3 beste koffie to go koffiebekers voor onderweg 2

De 3 Beste Koffie To Go Koffiebekers voor Onderweg

Ook jij moet je ongetwijfeld wel eens haasten in de ochtend, waardoor je geen tijd hebt om jouw eerste kopje koffie rustig op te drinken aan de ontbijttafel. In dat geval kan een koffiebeker voor onderweg een uitkomst zijn. In dit artikel hebben wij een top drie samengesteld met daarin enkele van de beste koffiebekers.

Koffiebekers voor onderweg komen in diverse soorten en maten. Zo kun je kiezen voor een siliconen, roestvrij stalen of kunststof beker. De inhoud van de koffiebekers loopt uiteen van 275 milliliter tot bijna 500 milliliter. Ook andere relevante eigenschappen zullen aan bod komen in dit artikel.

Beste Koffiebekers voor Onderweg: Dit is Onze Top 3

Bij de aanschaf van een koffie to-go koffiebeker voor onderweg, zijn er een aantal relevante zaken waar je goed op moet letten. Denk hierbij aan prijs, kleur, inhoud en materiaal. Laten we snel beginnen met het eerste product uit onze lijst!

Vatten Premium RVS Thermosbeker – Turquoise Blauw – 350ml- Koffiebeker To Go

De eerste koffiebeker voor onderweg die we nader onder de loep willen nemen betreft een beker van het merk Vatten. Deze beker is uitgevoerd in een turquoise blauwe kleur, echter ook verkrijgbaar in andere kleuren. Met een inhoud van 350 milliliter is deze beker van gemiddeld formaat.

Aangezien we hier te maken hebben met een thermosbeker, zal jouw koffie tot wel vier uur lang heerlijk warm blijven. Ook kun je dit product gebruiken voor koude dranken, deze blijven koud tot wel acht uur.

Dit product is gemaakt van roestvrijstaal. Aan deze sterke kwaliteit hangt ook een redelijk prijskaartje. In vergelijking met soortgelijke producten bevindt deze koffiebeker voor onderweg zich in een hoge prijsklasse.

Stojo Biggie Cup Brooklyn – Uitgebreide Verpakking – 470ml

Het tweede product uit onze lijst betreft een opvouwbare koffiebeker van het merk Stojo. Deze beker heeft een grijze kleur maar is ook verkrijgbaar in diverse andere kleuren. De inhoud van deze koffiebeker is maar liefst 470 milliliter. Ideaal voor de grote dorst!

Deze opvouwbare koffie beker is gemaakt van siliconen. Dit maakt dat de beker eenvoudig op te vouwen is wanneer deze leeg is. Ideaal om zo in je tas of je jas te steken. Wanneer je thuiskomt kun je de beker eenvoudig uitvouwen en in de vaatwasser doen.

In vergelijking met soortgelijke producten bevindt deze opvouwbare koffiebeker voor onderweg zich in een gemiddelde prijsklasse.

Retulp – Travel mug – 275 ml – Koffiebeker to go – Mok – Chalk White

Het laatste product dat we onder de aandacht willen brengen is zeker niet de minste. We hebben het namelijk over een handige kleine koffiebeker van het merk Retulp. Met een inhoud van 275 milliliter is het een kleine beker die eenvoudig in de hand ligt.

Alhoewel we hier niet te maken hebben met een thermosfles, blijft de koffie toch gedurende 45 minuten warm. De beker is eenvoudig te reinigen door deze in de vaatwasser te plaatsen. Dit product heeft een licht beige kleur, maar is ook verkrijgbaar in andere kleuren.

Deze koffiebeker voor onderweg is gemaakt van kunststof en is zeer betaalbaar. In vergelijking met de andere producten uit dit artikel betreft dit een goedkope koffiebeker.

Korting op Koffiemachines & Koffiebonen

Ben jij op zoek naar scherp geprijsde koffie accessoires? Klik snel op de knop hiernaast en profiteer!

Beoordeel:

0 / 5 5

Your page rank:

De 3 Beste Theepotten
De 5 Beste Koffiemachines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Book Mockup 01 min 1

Multifunctionele Koffiemachine

Productcategorieën
Navigation

My Cart

Close

Categories