De 3 Lekkerste Koffierecepten met Melkvervangers

De 3 Lekkerste Koffierecepten met Melkvervangers

Er zijn genoeg mensen die geen koemelk drinken, of er allergisch voor zijn. Misschien ben je wel veganistisch, maar misschien vind je het ook wel leuk om een keertje wat nieuws te proberen! Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer melkvervangers op de markt, die vaak ook nog eens speciaal zijn ontworpen voor het gebruik in koffie! Binnen de kortste keren heb jij ook een heerlijk kopje veganistische koffie voor op de bank of om te serveren aan vrienden! Hier staan de 3 lekkerste koffierecepten met verschillende soorten melkvervangers.

1. Kokos IJskoffie

Een van de lekkerste melkvervangers is kokosmelk, en het vormt ook direct de ideale basis voor talloze koffierecepten die je zelf klaar kunt maken! Kokosmelk heeft een lichte textuur en een vrij neutrale, en licht zoete smaak en is perfect voor een ijskoffie recept! Deze wordt heel simpel klaargemaakt met koude koffie, kokos melk en ijsklontjes. Natuurlijk is het ook een optie om extra suiker of siroop toe te voegen, maar dit is naar eigen wens. Deze kokos ijskoffie is heerlijk voor tijdens de zomer om lekker te verkoelen op een warme dag, en is ideaal wanneer je het een melkvervanger zoekt voor normale koemelk door het feit dat kokosmelk toch een neutrale smaak heeft.

2. Cappuccino met Havermelk

Nog een goede optie voor jouw koffie is havermelk. Deze melkvervanger werkt ideaal als een opschuimer voor koffies zoals cappuccino, omdat de melk snel heerlijk luchtig en dik wordt! Dit is perfect voor cappuccino’s. Ook is havermelk heerlijk en vol van smaak en gaat zeer goed samen met de sterkere smaken van koffiesoorten. Voor de cappuccino met havermelk heb je opgeschuimde havermelk nodig, agavesiroop en 1-2 shots espresso. De agavesiroop wordt gebruikt als vervanging van suiker en wordt ook wel gebruikt als honingvervanger. Het bezorgt een heerlijke zoete en volle smaak die zeker goed samen gaat met de havermelk. De haver cappuccino met agavesiroop is een perfect drankje voor elke dag, en je bezoek zal zeker van je onder de indruk zijn wanneer jij dit voor ze klaar maakt. Bovendien is het ook nog eens een gezondere versie van een normale cappuccino, dus dat is zeker ook mooi meegenomen!

3. Iced Latte Macchiato met Amandelmelk

Amandelmelk is perfect voor alle koffie, en de nootachtige melkvervanger is ook nog eens hoog in calcium en vitamine D, wat natuurlijk ideaal is wanneer je op zoek bent naar een goede melkvervanger! Je kunt met amandelmelk een heerlijke iced latte macchiato maken, die perfect is voor een warme dag, of natuurlijk wanneer je er zin in hebt. Amandel melk heeft van zichzelf een zoete smaak, en door de aroma’s van amandelen gaat het perfect samen met de koffie om het een wat zachtere en zoete smaak te geven. Amandelmelk is ideaal om op te schuimen, wat lekker is voor door de koffie, en geeft een luchtige en romige textuur. Nadat de melk is opgeschuimd voeg je een shot espresso toe en klaar is je heerlijke iced latte macchiato!

Wat heb je nodig om deze koffie recepten met melkvervangers te maken?

Voor het maken van deze koffie heb je naast de verschillende ingrediënten, de volgende accessoires nodig:

Korting op Koffiemachines & Koffiebonen

Ben jij op zoek naar scherp geprijsde koffie accessoires? Klik snel op de knop hiernaast en profiteer!

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

De 3 Lekkerste Koffie Latte Macchiato Recepten
De 3 Lekkerste Koffie Recepten met Siroop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Book Mockup 01 min 1

Multifunctionele Koffiemachine

Productcategorieën
Navigation

My Cart

Close

Categories