De 5 Beste Theeglazen om te Kopen Barista Lifestyle

De 5 Beste Theeglazen

Op sommige dagen grijp je blindelings in de kast en kies je het eerste de beste theeglas wat je vingers raakt. Op andere dagen maak je juist een weloverwogen keuze die nét iets te lang duurt. Klinkt dit voor jou herkenbaar? Lees dan snel verder voor vijf soorten theeglazen die niet in jouw kast mogen ontbreken en die je dagelijkse keuze nóg moeilijker zullen maken.

Dubbelwandige theeglazen

Afgezien van het feit dat ze in elk soort interieur even stijlvol staan, hebben dubbelwandige theeglazen nog een aantal andere voordelen. Zo zijn ze extreem hittebestendig en zelfs geschikt voor kokendhete thee, liggen ze heerlijk licht in de hand én houden ze je drankje veel langer warm of koud. Perfect dus voor zowel de klassieke thee liefhebbers als de ijsthee-fanaten onder ons.

Gietijzeren theekopjes

Traditionele Chinese theeceremonies worden veel gehouden op (formele) Chinese feesten maar ook om gasten thuis te verwelkomen. Je kunt deze feestelijke sfeer zelf in huis halen met de traditionele kleine theekopjes uit gietijzer met reliëf. Deze Aziatische stijl kopjes zorgen ervoor dat je thee langer warm én op smaak blijft. Daarnaast staan ze bekend om hun kwaliteit en kunnen ze goed tegen een stootje. Deze kopjes zullen je daarom jarenlang drinkplezier geven en niet snel stuk gaan.

Let op: meestal is het formaat van dit soort kopjes een stuk kleiner dan wij gewend zijn in Nederland, houd hier rekening mee.

Gekleurde theeglazen

Je let even drie tellen niet op en kijkt naar de tafel. Voor je staan meerdere halfvolle theeglazen, van jou en je vrienden, maar je hebt géén idee meer welke nu van jou was. Komt dit je bekend voor? Dan zijn gekleurde theeglazen dé oplossing voor jou. Het is nooit fijn om per ongeluk uit andermans glas te drinken, en met deze gekleurde theeglazen zal je dat niet snel meer gebeuren. Zo weet iedereen altijd precies van wie welk drankje is. Ideaal!

Dubbelwandige theeglazen met hartvorm

Perfect om je geliefde op Valentijnsdag, of elke andere dag van het jaar, te verrassen met een lekker kopje thee op bed. Deze dubbelwandige theeglazen hebben van de binnenkant een hartvorm en toveren elk kopje thee om tot een romantisch gebaar. Ideaal natuurlijk met een lekkere rooibos of andere roodkleurige drank, maar een fraai beeld hoe dan ook.

Turkse theeglazen

Ga voor een unieke ervaring met typische Turkse theeglazen. De traditionele Turkse thee wordt meestal sterk en zwart gedronken, maar alle soorten thee smaken extra speciaal uit deze tulpvormige theeglazen zonder oortje. Daarnaast is er genoeg te variëren: zo heb je deze theeglazen met allerlei motiefjes of gewoon mooi effen, en worden ze ook vaak geserveerd met een bijpassend schoteltje van een even schattig formaat.

Let op: meestal is het formaat van dit soort kopjes een stuk kleiner dan wij gewend zijn in Nederland, houd hier rekening mee.

Korting op Koffiemachines & Koffiebonen

Ben jij op zoek naar scherp geprijsde koffie accessoires? Klik snel op de knop hiernaast en profiteer!

Beoordeel:

0 / 5 5

Your page rank:

De 5 Beste Theezeefjes
De 5 Beste Koffiezetapparaten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Book Mockup 01 min 1

Multifunctionele Koffiemachine

Productcategorieën
Navigation

My Cart

Close

Categories