De 8 Meest Populaire Koffiemerken Lekkerste Koffie Merken

De 8 Meest Populaire Koffiemerken

Er zijn veel populaire koffiemerken over de hele wereld, elk met hun eigen unieke smaken en kenmerken. Hieronder vind je onze top 8 van de meest populaire koffiemerken in Nederland:

1. Douwe Egberts

Douwe Egberts is een Nederlands koffiemerk dat in 1753 werd opgericht door Douwe Egberts. Het bedrijf is nu onderdeel van de JDE (Jacobs Douwe Egberts) groep, een van de grootste koffieproducenten ter wereld. Douwe Egberts is bekend om zijn hoogwaardige koffiebonen, gemalen koffie, instant koffie en diverse koffie- en thee systemen.

De koffie van Douwe Egberts heeft een zachte, prettige smaak. De koffie bevat smaken van karamel, chocolade, kruiden en melk. Verder wordt DE omschreven als zoet en bloemig, met een kleine hint van tabak.

Douwe Egberts koffie is geschikt voor mensen die van een volle smaak houden.

2. Lavazza

Lavazza is een Italiaans koffiebedrijf dat in 1895 werd opgericht door Luigi Lavazza. Het bedrijf is nu een van de grootste koffieproducenten ter wereld en is vooral bekend om zijn hoogwaardige koffiebonen. Lavazza heeft een brede selectie van koffiebonen, van arabica- tot robusta-bonen. Elk type koffieboon heeft zijn eigen unieke smaak en aroma, afhankelijk van de herkomst, de soort koffieplant, de oogsttijd en de bereiding.

Lavazza koffie heeft een mooie, evenwichtige smaak. Het heeft een medium body en een intense, zoete smaak met tonen van karamel, chocolade, kruiden en melk. Het aroma is zoet en bloemig met een subtiele hint van tabak. De smaak is krachtig maar niet bitter, wat hem perfect maakt voor mensen die van een volle, complexe smaak houden.

Lavazza biedt ook een aantal koffiebonen die zijn gecertificeerd als biologisch of fairtrade.

3. Illy

Illy is een Italiaans koffiebedrijf dat in 1933 werd opgericht door Francesco Illy. Het bedrijf is vooral bekend om zijn hoogwaardige arabica-koffiebonen, die worden gebrand met een unieke en gepatenteerde “triple selectiemethode. Deze methode zorgt voor een consistente smaak en aroma in elke koffieboon.

Illy koffie heeft een volle, krachtige smaak. De koffie heeft tonen van karamel, chocolade, kruiden en bloemen. Het aroma is zoet en bloemig met een subtiele hint van citrus. De smaak van Illy koffie is krachtig maar niet bitter. Perfect dus, voor mensen die van een milde, volle smaak houden.

De meest populaire koffiebonen van Illy zijn de “Illy Classico” koffiebonen, die gemaakt zijn van een mengsel van arabica-bonen uit Brazilië, Colombia, Honduras en Guatemala.

Illy is ook bekend om zijn espresso-koffiebonen. Deze koffiebonen hebben een stevige body en een intense smaak.

4. L’Or Espresso

L’Or Espresso is een koffiemerk dat wordt geëxploiteerd door JDE (Jacobs Douwe Egberts) Professional, een divisie van de JDE (Jacobs Douwe Egberts) Group, een van de grootste koffieproducenten ter wereld. L’Or Espresso is een premium koffiemerk dat zich richt op espresso-gebaseerde dranken.

L’Or Espresso koffie heeft tonen van chocolade, karamel, kruiden en melk. Het aroma is zoet en kruidig met een subtiele hint van tabak. De smaak is krachtig maar niet bitter, wat het perfect maakt voor mensen die van een stevige koffie houden.

L’Or Espresso biedt ook een aantal koffiecapsules die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in Nespresso-compatibele machines.

5. Segafredo koffiebonen

Segafredo werd in 1936 werd opgericht door Massimo Zanetti. Het Italiaanse bedrijf is nu vooral bekend om zijn hoogwaardige koffiebonen en espresso-gebaseerde dranken. Segafredo produceert een breed scala aan koffieproducten, van koffiebonen tot instant koffie en espresso-capsules.

Segafredo koffie heeft een medium body en een intense, fruitige smaak. De koffie heeft tonen van karamel en chocolade met een frisse, kruidige afdronk. Het aroma is zoet en bloemig met een subtiele hint van kaneel. De smaak van Segafredo koffie is krachtig maar niet bitter en is perfect voor mensen die van een volle, complexe smaak houden.

Segafredo biedt naast de gewone koffiebonen ook een aantal biologische koffiebonen.

6. Starbucks

Starbucks is een Amerikaanse koffieketen die in 1971 werd opgericht in Seattle, Washington. Het bedrijf is nu een van de grootste koffieketens ter wereld.

Starbucks is vooral bekend om zijn “Signature Blend” koffiebonen, die gemaakt zijn van arabica-bonen uit Latijns-Amerika, Afrika en Azië.

Starbucks koffie heeft een rijke, volle smaak met tonen van karamel en chocolade. De smaak van Starbucks koffie is zoet, maar niet overweldigend zoet. De smaak is krachtig maar niet bitter. Het aroma is kruidig en aards. De body is medium tot vol. Starbucks koffie is perfect voor mensen die van een rijke smaak houden zonder dat het te zwaar wordt.

7. Melitta

Melitta is een koffiemerk dat koffie met een donkere en intense smaak levert. De smaak van Melitta koffie wordt vaak beschreven als krachtig en is vooral geschikt voor mensen die van een sterke koffie houden. Melitta koffie is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige bonen die een volle en intense smaak afgeven. De smaak van Melitta koffie wordt vaak vergeleken met die van espresso, maar heeft een lichtere en mildere body. Het aroma is aangenaam en kruidig.

8. Kanis & Gunnink

Kanis & Gunnink is een Nederlands koffiebedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat. Het bedrijf is bekend om zijn hoogwaardige koffiebonen en zijn grote aandacht voor duurzaamheid.

De smaak van Kanis & Gunnink koffiebonen wordt beschreven als intens. Deze smaak komt tot stand door de combinatie van de verschillende soorten koffiebonen en de manier van roosteren. De smaak is vol, rijk en stevig. Het is een koffie die geschikt is voor zowel liefhebbers van zwarte koffie als met melk.

Kanis & Gunnink koffiebonen worden ook vaak beschreven als koffie met een goede balans tussen bitterheid en zoetheid.

Korting op Koffiemachines & Koffiebonen

Ben jij op zoek naar scherp geprijsde koffie accessoires? Klik snel op de knop hiernaast en profiteer!

Beoordeel:

0 / 5 5

Your page rank:

Kun je koffie nog drinken na de houdbaarheidsdatum?
Hoeveel Cafeïne Zit er in Koffie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Book Mockup 01 min 1

Multifunctionele Koffiemachine

Productcategorieën
Navigation

My Cart

Close

Categories