DeLonghi DINAMICA ECAM 350.35.SB Vrijstaand Volledig automatisch Espressomachine Zwart, Zilver

555.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De espressomachine Dinamica ECAM 350.35.W is een prachtige, nieuwe volautomaat in een roomwitte kleur. Geniet van een breed scala aan traditionele koffies met slechts één druk op de knop.
Dankzij de exclusieve ‘MY’ functie, kunt u uw drankje perfect instellen naar uw smaak door aroma en koffie hoeveelheden aan te passen. In het Drink Menu vindt u nog meer recepten. Denk hierbij aan een Espresso lungo of een heerlijke Ristretto. Met behulp van het luxe stoompijpje is een cappuccino of een kopje warme melk in een handomdraai gemaakt.
Genoeg mogelijkheden met deze mooie Dinamica ECAM 350.35.B. Bovendien geniet u bij aanschaf van dit model van onze gratis Service aan Huis gedurende de garantieperiode.
– EASY TOUCH CONTROLEPANEEL
– GROTE VARIËTEIT RECEPTEN
– “MY” functie
CONTROLEPANEEL
Het controlepaneel met duidelijke tekst display en Easy Touch knoppen is eenvoudig te bedienen voor optimaal gebruiksgemak.
GROTE VARIËTEIT RECEPTEN
Geniet van traditionele dranken met één druk op de knop: Espresso, koffie, Long en Doppio+ .
“MY” functie
Personaliseer uw favoriete drankje met de “My” knop, eenvoudig te programmeren via de instellingen toets. Bijvoorbeeld My Espresso, My koffie, My Long, My Doppio+, My Espresso Lungo en My Ristretto.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories