De’Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T – Volautomatische Espressomachine

992.40

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Met de De’Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T volautomatische espressomachine haal je een combinatie van gebruikersgemak en design in huis. De De’Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T beschikt over een 3,5″ full touch kleuren bedieningspaneel, waarmee je met één druk op de knop heeft jouw favoriete drankje zet. De De’Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T espressomachine heeft een bonenreservoir van 300 gram, een waterinhoud van 1,8 liter en kun je twee kopjes koffie of Espresso tegelijkertijd zetten. Geniet van een breed scala aan traditionele koffies met slechts één druk op de knop: Espresso, koffie, Long, Cappuccino, Latte Macchiato, hele koffiepot en warme melk. Dit is allemaal mogelijk dankzij het gepatenteerde LatteCremasysteem van De’Longhi.

De De’Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T espressomachine uitgerust met een geheugen om drie gebruikersprofielen in op te slaan. Daarnaast kun je door ‘MY Menu’ je favoriete drankje programmeren en het via Drink Menu vind je alle verdere mogelijke koffieopties die je kunt zetten met deze De’Longhi Dinamica PlusECAM 370.95.T espressomachine. Via de Coffee Link App stel je jouw gebruikersprofielen in, creëer je nieuwe drankjes en vind je alle mogelijke informatie over het onderhoud van jouw volautomaat.

Pluspunten van de De’Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T volautomatische espressomachine

  • Zet tot twee Espresso tegelijkertijd
  • Coffee Link App voor creëren van eigen melkspecialiteiten
  • Mogelijk om 3 gebruikersprofielen op te slaan

Minpunten van de De’Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T volautomatische espressomachine

  • Geen temperatuurinstellingen
  • Geen kopjesverwarmer

Goed om te weten:

  • Stel na eerste gebruik de waterhardheid in. Dit is van invloed op het ontkalkingsproces van de koffiemachine. Lees hiervoor de handleiding.
  • Gebruik altijd De’Longhi EcoDecalk ontkalkingsmiddel om te koffiemachine te ontkalken. Zo houd je jouw apparaat in optimale conditie en blijf je de smaak van jouw kop koffie behouden.
  • Het is zeer belangrijk om je De’Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T volautomaat op tijd te ontkalken want gebrek aan ontkalking veroorzaakt problemen in volautomaten. Het laat je koffie niet alleen slechter smaken, het kan je machine ook verstoppen van binnen. Ontkalken kan gemakkelijk en veilig met de Eco Decalk ontkalker van De’Longhi. Zo houd je jouw apparaat in optimale conditie en blijf je de smaak van jouw perfecte kop koffie behouden.

Productvoordelen De’Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T

Door verbinding te maken met je smartphone of tablet krijg je via deze De’Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T espressomachine een breed scala aan mogelijke koffie als Espresso, Lungo, Doppio+, Flat White en Espresso Macchiato. Download de Coffee Link App om verder alle mogelijkheden uit je De’Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T te halen.

De De’Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T heeft een roestvrijstalen behuizing en is verder voorzien van een geïntegreerde duurzame conische, metalen, koffiemolen met 13 maalstanden. Door het grote dubbelwandige bonenreservoir van 300 gram blijft de koffie aroma beter behouden. Ook kunnen er twee koffie of Espresso gezet worden met slechts één maling en zijn de uitloopopeningen instelbaar van 84 tot 135 mm hoogte.

Onze specialist adviseert deze De’Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T espressomachine

Met deze De’Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T espressomachine zet je gemakkelijk met één druk op de knop een Cappuccino of Latte Macchiato dankzij het LatteCrema-systeem van De’Longhi.
Bereid verder je koffie assortiment uit met de Coffee Link App, waarmee je via je smartphone of tablet jouw persoonlijke kop koffie zet.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories