DeLonghi Dolce Gusto MiniMe EDG305.WB Koffiecupmachine 0.8l Zwart, Wit

95.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De Mini Me is een compacte automatische capsule koffiemachine met een onderscheidend design.

Plaats de NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsule in de koffiemachine en creëer het perfecte drankje met een simpele beweging van de vinger.

Met een hogedruksysteem van maximaal 15 bar kun je met de Mini Me koffiemachine van een professioneel kopje koffie met fluweelachtige crémalaag van NESCAFÉ® Dolce Gusto® genieten.

Kies uit meer dan 30 hogekwaliteits koffievariaties uit onze selectie intense Espresso’s, zachte Cappuccino’s, aromatische Grande’s of zelfs chocoladedranken en thee van NESCAFÉ® Dolce Gusto®.

Met de flexibele Mini Me capsule koffiemachine ben je niet alleen in staat om hete dranken te maken, je kunt er ook alle koude dranken van NESCAFÉ® Dolce Gusto® mee bereiden.

De eco-modus schakelt de machine automatisch uit wanneer hij meer dan 5 minuten inactief is. De machine heeft een A-classificering als het gaat om energieconsumptie.

DeLonghi Mini Me EDG305.WB. Producttype: Koffiepadmachine, Koffiezet apparaat type: Half automatisch, Capaciteit watertank: 0,8 l, Koffie invoertype: Koffiecapsule. Vermogen: 1460 W. Kleur van het product: Zwart, Wit Barista Lifestyle

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories