DeLonghi EN 267 WAE Citiz & Milk – Koffiecupmachine

201.61

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

DeLonghi Citiz EN 267.WAE

Nespresso-systeem in een retro-ontwerp met geïntegreerde Aeroccino.

2-niveau in hoogte verstelbare lekbak voor Espresso-cups of Latte Macchiato-bril

Met de Flow Stop-technologie kan de benodigde hoeveelheid koffie individueel worden geprogrammeerd: de machine stopt automatisch na het proces

De machine is na slechts 25 seconden klaar, dankzij het verbeterde thermoblokverwarmingselement

Het apparaat schakelt na 30 minuten automatisch over naar de energiebesparingsmodus

Directe knoppen voor Espresso en Lungo

Automatische zeteenheid

Ingebouwde Aeroccino-melkopschuimer voor het bereiden van romige cappuccino

19 drukstaven

Eenvoudig inbrengen van de capsule plus mechanische capsule-ejectie

Capsulehouder voor 9 – 11 gebruikte capsules

Verwijderbare watertank van 1,0 l

Voor optimaal gebruik adviseren wij het gebruik van originele Nespresso cups. Wanneer andere cups worden gebruikt bestaat de kans dat de machine gaat lekken.

Uitzonderlijke koffie

Om uitzonderlijke koffie te kunnen bieden, gaat Nespresso ver in de keuzes die ze maken. Van de koffiebessen tot de koffie die u drinkt: bij elke stap in het proces staan expertise, kennis en passie centraal. Nespresso biedt 25 exclusieve koffiemelanges, een diversiteit aan smaken en aromaprofielen. Bij aankoop van een Nespresso machine ontvangt u een welkomstpakket met 14 verschillende koffies. Probeer welke koffie het beste bij u past.

Duurzaamheidsvisie van Nespresso

Nespresso streeft naar een duurzame operatie daarom zijn zij in 2003 het AAA Sustainable Quality Programma gestart in samenwerking met milieuorganisatie Rainforest Alliance. Tegenwoordig nemen meer dan 70.000 boeren deel aan dit programma in 12 verschillende landen om zowel de toekomst van de kwalitatieve koffie als die van de koffieboeren te beschermen. Daarnaast speelt behoud van het milieu ook een hoofdrol in het AAA-programma. Nespresso compenseert bijvoorbeeld haar CO2-voetafdruk door extra bomen te planten.

Nespresso is in staat om 100% van de geproduceerde capsules te recyclen. Recycle mee door uw gebruikte capsules in te leveren bij één van de inleverpunten. Voor meer informatie ga naar www.nespresso.com. Barista Lifestyle

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories