DeLonghi ENV 120 GYAE Vertuo Next

174.99

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

DeLonghi ENV 120 GYAE Vertuo Next

Vijf cupmaten

Een praktische machine voor vijf kopgroottes, Alto (414 ml), kop / koffie (230 ml), Gran Lungo (150 ml), dubbele espresso (80 ml) en espresso (40 ml), door middel van drie verschillende capsulegroottes: een grote capsule voor Alto en kopje / koffie, een medium voor Gran Lungo en dubbele espresso en een kleine voor espresso. Elke capsule levert de beste gebrande en gemalen koffie, verpakt in één portie voor optimale versheid.

Centrifusietechnologie

Vertuo-koffiezetapparaten gebruiken een gepatenteerde extractietechnologie die is ontwikkeld door Nespresso, ook wel bekend als Centrifusietechnologie. Plaats gewoon een capsule en sluit de hendel – wanneer deze wordt geactiveerd, draait de capsule met maximaal 4.000 omwentelingen per minuut, waarbij gemalen koffie wordt gemengd met water en de perfecte crema wordt gecreëerd om van uw favoriete lange koffie of authentieke espresso te genieten.

Automatische mengseldetectie

Vertuo maakt gebruik van een intelligent extractiesysteem dat elke Nespresso-koffie herkent. Dankzij een streepjescode op de rand van de capsule past de machine de koffiezetparameters aan op basis van de geselecteerde Nespresso-koffie. Het is niet nodig om de instellingen te wijzigen. U krijgt dus het beste kopresultaat voor de door u gekozen variëteit – allemaal met één druk op de knop.

Gemakkelijke aanraakbediening

Creëer uitzonderlijk lange koffie of authentieke espresso met één druk op de knop. De capsule wordt automatisch uitgeworpen na het koffiezetten. Om plaats te bieden aan verschillende kopgroottes en Vertuo Karaf (535 ml), is de bekerhouder verstelbaar in drie standen of kan volledig worden verwijderd.

Kenmerken:

Gewicht: 4 kilo

Opgenomen vermogen: 1500 W.

Kleur: Donkergrijs

automatische uitschakeling, verwijderbare lekbak

Capsule-opvangbak: 6 – 10

Afmetingen: 140 x 423 x 314 mm

Inhoud: 1,1 l

Pompdruk: Centrifusietechnologie Barista Lifestyle

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories