Nespresso De’Longhi Lattissima Touch EN560.B – Koffiecupmachine – Antraciet

245.89

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De Nespresso De’Longhi Lattissima Touch EN560.B koffiecupmachine zorgt ervoor dat je een Cappuccino of Latte Macchiato bij jou thuis kan bereiden. Deze Nespresso De’Longhi Lattissima Touch EN560.B koffiecupmachine is voorzien van een automatisch melksysteem voor Cappuccino of Latte Macchiato. Dankzij het melkreservoir van 350 ml zet je tot 7 cappuccino’s achter elkaar.

Goed om te weten:

  • Gebruik voor de beste melkschuim altijd verse gekoelde volle koemelk.
  • Om de melkopschuimer goed te houden, wordt na ieder gebruik een reiniging aangeraden. Dit doe je door de onderdelen uit elkaar te halen en af te wassen. Zo blijven er geen melkresten achter in de machine en raakt de melkopschuimer niet verstopt. Dit kan in heet water met een sopje of in de vaatwasser. Door dit dagelijks te doen geniet je altijd van een Cappuccino.

  • Voor optimaal gebruik adviseren wij het gebruik van originele Nespresso cups. Wanneer andere cups worden gebruikt bestaat de kans dat de machine gaat lekken.

Productvoordelen van de Nespresso De’Longhi Lattissima Touch EN560.B

Om jouw favoriete melkspecialiteit te maken, vul je het melkreservoir met de juist hoeveelheid melk. De Nespresso De’Longhi Lattissima Touch EN560.B koffiecupmachine maakt zo jouw Cappuccino of Latte Macchiato.

Het
interne thermoblock
zorgt ervoor dat de machine in slechts 25 seconden klaar is voor gebruik, en heeft slechts 15 seconden extra nodig wanneer je koffierecepten met melk wilt bereiden. Ook zorgt dit systeem ervoor dat de zettemperatuur altijd gelijk blijft.

Het indicatielampje gaat vanzelf branden wanneer je de machine moet reinigen. Door aan de
‘clean’-knop
te draaien maak je het melksysteem met een simpele handeling schoon. Dit dient na iedere afgifte gedaan te worden.

Naast de Nespresso De’Longhi Lattissima Touch EN560.B koffiecupmachine wordt bij aankoop van een Nespresso machine ook een welkomstpakket met 14 verschillende koffies geleverd. Probeer welke koffie het beste bij jou past.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories