DeLonghi PrimaDonna ECAM610.74.MB koffiezetapparaat Volledig automatisch 2,2 l

1,097.14

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De stijlvolle PrimaDonna Soul geeft jou de ultieme koffie sensatie voor de meest aromatische en smaakvolle koffie-ervaring. Dankzij de Bean Adapt Technology zijn specifieke maal- en zetparameters ingesteld om een perfecte koffie-extractie te garanderen, waardoor de hoeveelheid koffiearoma’s in jouw kopje verhoogd worden. Dankzij de Bean Adapt Technology wordt het maximale uit jouw koffieboon gehaald!

Bean Adapt Technology

Dankzij de Bean Adapt Technology geniet je van de ultieme koffiesensatie voor de meest aromatische en smaakvolle koffie-ervaring.

4.3″ touch kleurenscherm

Eenvoudig en multifunctioneel 4.3″ touch kleurendisplay voor de optimale beleving.

Tot wel 21 recepten

Uitgebreide variëteit aan aromatische recepten. Van een authentiek Italiaanse espresso tot een romige Flat White. Geniet altijd van verse koffie door de variabele en uitneembare zetgroep en tubeless systeem.

Met de PrimaDonna Soul ECAM610.74.MB bereid je heel eenvoudig een Mug to Go, jouw favoriete koffie onderweg! Deze accessoire wordt meegeleverd bij de machine en het recept is voorgeprogrammeerd. De Mug to Go heeft een maximale inhoud van 250 ml en is naast de De’Longhi koffierecepten ook geschikt voor het Over Ice recept.

LatteCrema-systeem

Melk met de perfecte structuur dankzij het LatteCrema-systeem dat is ontworpen om het beste melkschuim te maken dat je ooit hebt geproefd, eenvoudig een one-touch Cappuccino! Bereid jouw favoriete melkrecept snel en op de juiste temperatuur door het dubbele verwarmingssysteem.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories