De’Longhi Dedica Style EC685.R – Pistonmachine – Rood

176.42

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Creëer als een ware Barista de heerlijkste espresso’s met deze De’Longhi Dedica Style EC685.R pistonmachine. De De’Longhi Dedica Style EC685.R pistonmachine is slechts 15 centimeter breed, heeft een vermogen van 1.300 watt en heeft een zowel intern als externe metalen behuizing. Een ware aanwinst in jouw keuken.

De De’Longhi Dedica Style EC685.R pistonmachine is voorzien van een regelbaar stoompijpje waarmee je eigenhandig een heerlijke Cappuccino kan bereiden. De De’Longhi Dedica Style EC685.R pistonmachine is zowel geschikt voor gemalen espressokoffie als voor koffiepads. Je kan tot twee kopjes koffie tegelijkertijd zetten en deze kopjes kan je vooraf laten opwarmen dankzij de warmhoudplaat op de pistonmachine.

Productvoordelen van de De’Longhi Dedica Style EC685.R

De De’Longhi Dedica Style EC685.R pistonmachine zorgt voor alle mogelijkheden om jouw elke dag van je verse koffie te voorzien. Met het regelbare stoompijpje kun je gemakkelijk eigenhandig een Latte Macchiato, Caffe latte, warme melk, koffie Lungo, Cappuccino of warm water voor thee bereiden.

In de De’Longhi Dedica Style EC685.R pistonmachine wordt er gebruikt gemaakt van thermoblock technologie. Dit zorgt ervoor dat het water exact op de vereiste temperatuur voor een perfecte espresso gehouden wordt. Verder bevat de De’Longhi Dedica Style EC 685.W pistonmachine een druppelstop.
Koffieresten kun je verwijderen met het uitneembare lekbakje. Ook is het waterreservoir afneembaar om bijgevuld te worden.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories