De’Longhi Distinta Moments KBIN 2001.W – Waterkoker – Wit

79.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Begin de dag goed met gekookt water voor jouw thee uit deze De’Longhi Distinta Moments KBIN 2001.W waterkoker. Deze De’Longhi Distinta Moments KBIN 2001.W waterkoker heeft een 1,7 liter water inhoud met waterniveau indicatie.

Verder is de De’Longhi Distinta Moments KBIN 2001.W waterkoker met de afneembare basis, zeer praktisch in gebruik. De waterkoker is hierdoor ook 360 graden rond te draaien en wordt zonder de afneembare basis volledig draadloos. Het verborgen warmte-element, gemaakt van roest vrij staal, zorgt ervoor dat jij de waterkoker minder vaak hoeft te ontkalken en zo langer mee gaat. De waterkoker komt met een stijlvolle mat metalen afwerking, zodat deze prachtig staat in je keuken.

Productvoordelen van de De’Longhi Distinta Moments KBIN 2001.W waterkoker

Veiligheid staat voorop bij deze De’Longhi Distinta Moments KBIN 2001.W waterkoker. Zo is de waterkoker voorzien van een drievoudig veiligheidssysteem inclusief een automatische kookstop, oververhittingbeveiliging en automatische stop wanneer de waterkoker van de basis wordt genomen. Ook is de De’Longhi Distinta Moments KBIN 2001.W waterkoker voorzien van met metaal afgewerkte aanraakpunten en is er een handig snoeropbergsysteem. Zo kun je de De’Longhi Distinta Moments KBIN 2001.W waterkoker na gebruik weer veilig opbergen.

BIj deze De’Longhi Distinta Moments KBIN 2001.W waterkoker wordt een afneembaar en was baar anti-kalkfilter geleverd. Zo kun jij te allen tijde zorgen dat jouw De’Longhi Distinta Moments KBIN 2001.W waterkoker schoon blijft en al het kalk tegenhoudt tijdens het schenken van heet water.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories