Douwe Egberts – Excellent Bonen – 500g

17.90

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Zachte koffie met een rijk aroma. Medium en langzaam gebrand voor een optimale ontwikkeling van het bijzondere karakter.

Met zorg gebrand

Alle Douwe Egberts koffiebonen worden met zorg gebrand, zodat ze in je volautomaat alles geven wat ze in zich hebben. Excellent Arôme bonen worden medium en langzaam gebrand, waardoor het rijke aroma van deze koffie optimaal tot zijn recht komt. Of je nu van krachtige espresso houdt, liever café lungo of cappuccino drinkt: met versgemalen bonen geniet je van de puurste, meest verse koffiesmaak die je je maar kunt wensen.

Goede koffie

Deze koffie is UTZ CERTIFIED. UTZ betekent ‘goed’ in de Mayaanse taal uit Guatemala. UTZ CERTIFIED handhaaft een strenge gedragscode voor het verbouwen van koffie, gecontroleerd door onafhankelijke derde partijen. Het UTZ CERTIFIED keurmerk garandeert dat de koffie verbouwd en geoogst is op een maatschappelijk verantwoorde en milieuvriendelijke manier.

Duurzamer van teelt tot kop

Met een eeuwenlange traditie in het maken van de beste koffie hebben we bij Douwe Egberts een naam hoog te houden als het gaat om kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat betekent voor ons ook zorg dragen voor mens en milieu, van de teelt tot je kopje koffie.

Bewaren

Wij adviseren om deze koffiebonen te bewaren op een koele plaats. Bewaar de koffiebonen na opening niet langer dan 3 weken, bij voorkeur in een goed afsluitende bus.

Tip van onze barista

Het crèmelaagje op je espresso controleer je heel simpel met de suikertest: fijne suiker die je op het laagje strooit, moet een paar seconden blijven liggen en er dan pas doorheen zakken. Dan heb je een perfect crèmelaagje.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories