Eden ED-7003 Waterkoker – 1,7L – Zwart

20.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Op zoek naar een waterkoker die doet wat hij moet doen? Dan ben je bij Eden aan het juiste adres. De Eden ED-7003 zwarte waterkoker heeft een vermogen van 2200W en garandeert daarom een kort kookproces. De waterkoker is makkelijk in gebruik doordat je snoerloos kunt schenken en daarom de waterkoker mee kunt nemen naar de woonkamer voor een refill. Kook in no time water voor thee, pasta of een lekker soepje zonder kalkdeeltjes door het verwijderbare kalkfilter. Kortom, wil jij gewoon een goede waterkoker? Dan is de ED-7003 echt iets voor jou.

Praktisch design
De moderne ED-7003 waterkoker heeft een BPA vrije plastic behuizing en is ontworpen met maar één doel; snel water koken voor een kop thee. Doordat de waterkoker snoerloos is, is hij ideaal te gebruiken door links- en rechtshandigen en is hij 360⁰ draaibaar. Het power indicatielampje geeft aan wanneer de waterkoker aan staat en slaat automatisch af wanneer het water de maximale temperatuur van 100⁰ heeft bereikt.

Makkelijk in gebruik
De Eden waterkoker is vooral erg praktisch. Meet precies de juiste hoeveelheid af middels de waterlevel indicator en gebruik nooit te veel water dankzij de maximale wateraanduiding van 1.7 liter. Bedien de waterkoker met gemak door middel van de aan/uitschakelaar. Het uitneembare schenkfilter filtert alle kalkdeeltjes uit het water en kan onder de kraan schoongemaakt worden. Wil je de waterkoker na gebruik weer opbergen? Het compacte design en het handige snoeropbergsysteem zorgen ervoor dat hij in de kast past naast jouw mixer, tostiapparaat of air fryer.

Veilig in gebruik
De zwarte waterkoker is ook nog eens veilig in gebruik. Door de anti-slipvoetjes staat hij stevig op ieder aanrecht en door de droogkookbeveiliging slaat hij automatisch af als er te weinig water in zit. Daarnaast heeft deze waterkoker een verborgen verwarmingselement waardoor je bijvoorbeeld tijdens het schoonmaken ook niet direct in aanraking komt met het warmte element.

Inhoud van de doos:
Eden Waterkoker, uitneembare kalkfilter & handleiding

Waarom je voor de Eden ED-7003 Waterkoker moet gaan:

  • No nonsense en praktisch design
  • 1.7 liter capaciteit voor meerdere koppen thee of een volle pan water voor pasta
  • Een kort kookproces dankzij het hoge vermogen van 2200 Watt
  • Snoerloos serveren, 360⁰ draaibaar en ideaal voor links- en rechtshandigen
  • Veilig in gebruik door middel van de droogkookbeveiliging en het verborgen verwarmingselement

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories