Eden ED-7004 Glazen waterkoker – 1.7L – Zwart – Led verlichting

20.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Op zoek naar een waterkoker die doet wat hij moet doen? Dan ben je bij Eden aan het juiste adres. De Eden ED-7004 Glazen waterkoker heeft een capaciteit van 1.7 liter waardoor je in één keer meerdere koppen thee kunt zetten of een volle pan kokend water kunt vullen voor pasta. De waterkoker heeft een vermogen van 2200W wat zorgt voor een kort kookproces. Daarnaast kun je precies zien wanneer de waterkoker aan staat door de blauwe lichtring in de waterkoker, dit geeft ook nog eens een moderne look! Kortom, wil jij gewoon een goede waterkoker? Dan is de ED-7004 echt iets voor jou.

Modern design
De ED-7004 Glazen waterkoker heeft een glazen theekan en een BPA vrij plastic handvat. Doordat de waterkoker snoerloos is, is hij ideaal te gebruiken door links- en rechtshandigen en is hij 360⁰ draaibaar. De blauwe lichtring in de waterkoker geeft aan wanneer de waterkoker aan staat en hij slaat automatisch af wanneer het water de maximale temperatuur van 100⁰ heeft bereikt. Het blauwe licht is niet alleen super praktisch maar geeft ook nog eens een leuk kleurtje in de keuken.

Makkelijk in gebruik
De Eden waterkoker is vooral erg praktisch. Meet precies de juiste hoeveelheid af middels de waterlevel indicator en gebruik nooit te veel water dankzij de maximale wateraanduiding van 1.7 liter. Bedien de waterkoker met gemak door middel van de aan/uitschakelaar. Wil je de waterkoker na gebruik weer opbergen? Het compacte design en het handige snoeropbergsysteem zorgen ervoor dat hij in de kast past naast jouw mixer, tostiapparaat of air fryer.

Veilig in gebruik
De glazen waterkoker is ook nog eens veilig in gebruik. Door de anti-slipvoetjes staat hij stevig op ieder aanrecht en door de droogkookbeveiliging slaat hij automatisch af als er te weinig water in zit. Daarnaast heeft deze waterkoker een verborgen verwarmingselement waardoor je bijvoorbeeld tijdens het schoonmaken ook niet direct in aanraking komt met het warmte element.

Inhoud van de doos:
Eden Glazen waterkoker & handleiding

Waarom je voor de Eden ED-7004 Glazen waterkoker moet gaan:

  • No nonsense en modern design
  • Blauwe lichtring als power indicatielampje én een leuke extra touch
  • 1.7 liter capaciteit voor meerdere koppen thee of een volle pan water voor pasta
  • Een kort kookproces dankzij het hoge vermogen van 2200 Watt
  • Snoerloos serveren, 360⁰ draaibaar en ideaal voor links- en rechtshandigen

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories