Espressions “Precision Grinder” EP0700 Koffiemolen

299.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Bonenmaler “Precision Grinder” EP0700 van Espressions.

Voor het precies en consistent malen van koffiebonen. De compacte behuizing is uitgevoerd in metaal. Tijdens het malen heeft u optimaal zicht op het maalresultaat dankzij de fraaie witte ledverlichting. De antistatische maalkamer zorgt ervoor dat er weinig koffie achterblijft in de machine, kortom altijd vers gemalen koffie.

Precies en consistent malen is hét geheim voor het zetten van de perfecte koffie. Zoals zijn naam al zegt is precisie het handelsmerk van deze in Australië ontwikkelde bonenmolen. Zowel in constructie als in bediening. Of het nu gaat om het instellen of malen: de molen werkt eenvoudig, snel en nauwkeurig.

Tap & Go: Plaats de filterdrager in de houder en druk licht aan. De Precision Grinder begint automatisch met malen en stopt bij het uitnemen van de filterdrager.

Dubbele lagers in de maal-as minimaliseren zijdelingse bewegingen en zorgen voor een duurzame constructie en consistent maalresultaat. De riemaandrijving zorgt voor een laag toerental en stille werking.

Met de dertig maalstanden maal je alles van espresso- tot cafetièremaling. Herkalibreren van de maalschijven gaat eenvoudig, zonder gebruik van gereedschap.

De bonencontainer is aan de onderzijde af te sluiten en daardoor ook gevuld afneembaar. Het donkere kunststof van de container beschermt de koffiebonen tegen lichtinvloeden.

Materiaal behuizing: RVS / aluminium / ABS
Afmeting: 43cm x 23cm x 22cm
Gewicht: 7.5kg
Vermogen: 130 Watt / 230 Volt
Garantie: 24 maanden, 5 jaar op de motor
Inhoud bonenreservoir: 500gram
Bijgeleverde accesoires: houder voor filterdrager ø50mm, reinigingsborsteltje

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories