Eureka Mignon Silenzio – Elektrische koffiemolen – 50mm zwart 16CR

359.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De Eureka Mignon Silenzio 50mm Zwart / Chrome is een compacte en stille espressomolen met platte maalschijven van 50mm. Dankzij hoogwaardig materiaalgebruik, goed ontwerp en een krachtige condensatormotor heb je gegarandeerd jarenlang plezier van deze molen.

De Eureka Silenzio bedien je handmatig of door middel van de instelbare timer, deze kun je aan de zijkant instellen door middel van een eenvoudige draaiknop. De maling is traploos en zeer nauwkeurig af te stellen. De vork waarop de filterdrager rust tijdens het malen is niet verstelbaar maar houdt wel iedere filterdrager op zijn plaats, om het perfect af te stemmen op jouw filterdrager kun je de verstelbare vork los bij ons bestellen.

De hopper heeft een inhoud van circa 300 gram, is afsluitbaar en gemakkelijk los te halen om te reinigen.

De Mignon reeks van Eureka staat bekend om zijn lage retentie, hierdoor zal je molen niet zo snel vervuilen. Toch raden we aan om eens in de zoveel tijd je maalschijven even los te halen en schoon te maken. Gelukkig is dit bij de Mignon reeks heel toegankelijk en het mooiste is nog dat je niet je maling opnieuw in hoeft te stellen na het loshalen. Eureka heeft namelijk een geniaal stelmechanisme ontworpen waarmee je de motor en onderste schijf verstelt in plaats van de bovenste maalschijf.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories