Eureka Mignon Specialita – Elektrische koffiemolen – 55mm Rood 16CR

425.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De Mignon Specialita 55mm Rood / Chrome is een compacte en stille espressomolen met platte maalschijven van 55mm. De Specialita produceert bijzonder goed maalsel voor een molen in deze prijsklasse en heeft daarnaast nauwelijks retentie. Dankzij hoogwaardig materiaalgebruik, goed ontwerp en een krachtige condensatormotor heb je gegarandeerd jarenlang plezier van deze molen.

De Mignon Specialita bedien je door middel van de digitale display waar je eenvoudig de timer tot op 0,1 seconde nauwkeurig af kunt stellen. De display biedt je de mogelijkheid om te kiezen voor 1- of 2-kops dosering of manuele bediening. De vork waarop de filterdrager rust tijdens het malen is verstelbaar zodat je de molen en filterdrager perfect op elkaar af kunt stemmen.

De hopper heeft een inhoud van circa 300 gram, is afsluitbaar en gemakkelijk los te halen om te reinigen.

De Mignon reeks van Eureka staat bekend om zijn lage retentie, hierdoor zal je molen niet zo snel vervuilen. Toch raden we aan om eens in de zoveel tijd je maalschijven even los te halen en schoon te maken. Gelukkig is dit bij de Mignon reeks heel toegankelijk en het mooiste is nog dat je niet je maling opnieuw in hoeft te stellen na het loshalen. Eureka heeft namelijk een geniaal stelmechanisme ontworpen waarmee je de motor en onderste schijf verstelt in plaats van de bovenste maalschijf.

Let op: Eureka heeft meerdere kleuropties van rood, deze molen betreft de kleur Ruby Red

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories