BK Excellent Fluitketel – 2,5 l – Inductie

46.99

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De BK Excellent Fluitketel – 2,5 l heeft bolle wanden en opvallende grepen. Juist door de eenvoudige vormgeving trekt deze klassier de aandacht. De fluitketel is gemaakt van hoogwaardig roestvrij edelstaal en door de
snelle opwarming en perfecte warmteverdeling
, ben je ook nog eens energiezuinig bezig!

BK Excellent Fluitketel – 2,5 l – Inductie

✅ Geschikt voor alle warmtebronnen, en dus ook voor inductie

✅ Ingekapselde sandwichbodem voor perfecte warmteverdeling

✅ Hoogglans gepolijst edelstaal

Met deze fluitketel kook je 2,5 liter water binnen een handomdraai. Je bent ook energiezuinig bezig door de snelle opwarming en de perfecte warmteverdeling van de pan. Het hoogglans gepolijste edelstaal past goed bij iedere keuken.

Over de serie Excellent

De BK Excellent serie wordt gekenmerkt door een eigenzinnig uiterlijk. De pannen zijn zilver en hebben allen een bolle wand en prominente grepen en knoppen. Daarmee zijn de pannen en fluitketel echte eyecatchers in jouw keuken. Daarnaast kent de BK Excellent serie een uitgebreid aanbod aan vlijmscherpe messen.

Over het merk BK

BK maakt bekroonde pannenseries, maar ook messen, snijplanken en opbergmateriaal. BK staat voor authenticiteit, innovatie, een perfecte prijs-kwaliteitverhouding, design, duurzaamheid en service. Deze ingrediënten vormen de basis voor het succes van het oer-Nederlandse merk.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories