Gaggia Magenta Milk – Volautomatische koffiemachine

549.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Strak en modern, de Magenta Milk luidt een nieuw tijdperk van super automatische espressomachines van Gaggia in. Uitgerust met een handige melkkan met één druk op de knop, een levendig kleurendisplay en capacitieve aanraakbedieningen, maakt de Magenta Prestige het gemakkelijker dan ooit om thuis caféfavorieten zoals cappuccino’s, flat whites en Americanos te maken. Dankzij robuuste aanpassingsopties kunt u uw drankjes verder verfijnen volgens uw exacte specificaties.
Functies en prestaties

De Gaggia Magenta Milk biedt het beste van Gaggia’s drankprogramma’s. In navolging van het voorbeeld van de Cadorna-serie, kunt u met Magenta elke drank op het menu volledig aanpassen door uw gewenste temperatuur, zet sterkte (of voorgemalen koffie) en volume voor alle koffiedranken in te stellen, evenals de gewenste hoeveelheid van melk indien van toepassing. In de pas met moderne smaken, biedt het volledige drankenmenu in totaal 9 selecties, waaronder: ristretto (x2), espresso (x2), espresso lungo (x2), koffie (x2), americano, cappuccino, café au lait, schuim melk en heet water.

Om een ​​drankje aan uw smaak aan te passen, selecteert u het gewoon in het menu en brengt u de gewenste wijzigingen aan. Alle 9 drankopties zijn te vinden op het startmenu met heldere kleurenpictogrammen van elk drankje. Elke keer dat u de instellingen voor een drankje wijzigt, wordt u aan het einde van de zet cyclus gevraagd om uw wijzigingen op te slaan. Om aan zo’n grote verscheidenheid aan drankopties tegemoet te komen, heeft Gaggia de Magenta Milk uitgerust met een hoogwaardige stalen beker verhoger die op de lekbak kan worden geplaatst voor grotere kopjes of die aan de voorkant van de machine kan worden vergrendeld om uw kopje dichter bij de tuiten te brengen om spatten te voorkomen. De lekbak afdekking zelf is een hoogwaardig stuk gemonteerd staal dat magnetisch wordt vastgezet voor een premium pasvorm en afwerking.

De ster van de show voor de Magenta Milk is natuurlijk de zelf schuimende karaf. Vergrendeld in de voorkant van de machine, schuimt en geeft melk automatisch af bij het bereiden van een melkdrank. Na het brouwen kunt u met de snel reinigingsfunctie de karaf spoelen voor het volgende gebruik, en een dieptereinigingsfunctie is toegankelijk vanuit het Magenta-menu. Wanneer je de karaf niet gebruikt, kun je hem in de koelkast bewaren en het meegeleverde water uitloop hulpstuk op zijn plaats plaatsen. Misschien wel het meest indrukwekkende van allemaal, de programmeerlogica zal de volgorde variëren waarin koffie of melk wordt afgegeven voor elke drank, met melk eerst voor cappuccino’s en latte macchiato’s en koffie eerst voor café au lait, cortado en flat white.
Waarom je het zou moeten krijgen?
De Magenta Milk is de perfecte machine voor een kleiner aantal gebruikers die nog steeds een grote verscheidenheid aan dranken drinken, en biedt boeiende keuzes zoals de echte Americano die met één druk op de knop heet water toevoegt aan vers gezette espresso. De one-touch karaf maakt het gemakkelijker dan ooit om met minimale inspanning en opruimen gevarieerde en heerlijke en authentieke melkdranken te produceren. Een stap in een moderne richting voor Gaggia, de opvallende rode rand, het kleurendisplay en de capacitieve knoppen zorgen ervoor dat de Magenta Milk er beter uitziet dan ooit en de gasten zeker zal verbazen met zijn Italiaanse ontwerp.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories