Gaggia – New Classic Pro- Handmatige Espressomachine

459.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Gaggia Classic Coffee Pro: dé klassieker opnieuw uitgebracht met een perfecte stoompijp voor gelijkmatig schuimen.

De Gaggia Classic: een kleine espressomachine waarmee jij elke ochtend een heerlijke Italiaanse espresso mee kan zetten. In onze ogen absoluut een klassieker die alles in huis heeft om zelf aan de slag te met het bereiden van geweldige koffie! Bent u een liefhebber van een geweldige espresso, of kunt u ook zo genieten van een fantastische cappuccino? Deze machine is in staat om deze dranken moeiteloos te bereiden.

De Gaggia Classic Coffee Pro is een compacte espressomachine die al sinds de jaren 70 geproduceerd wordt. Met zijn 200ml aluminium boiler heeft de Gaggia Classic genoeg capaciteit om achter elkaar espresso’s te zetten. Na het bereiden van de espresso kunt u met behulp van de stoomschakelaar kunt u de boiler met een inhoud van 200ml laten doorverwarmen en na een korte wachttijd (zo’n 20 seconden) kunt u zelf de melk opschuimen tot de temperatuur en dikte die u zelf wenst. De Gaggia Classic wordt uitgevoerd met een zeer zware filterdrager, professionele stoompijp en handige terugslagklep.

Design van de Gaggia Classic Coffee Pro:

De Gaggia Classic doet zijn naam zeker niet tekort: het is een klassieker. Gaggia produceert al sinds de jaren 70 de Baby Gaggia, die in 1991 omgetoverd werd naar de Gaggia Classic. Het design is sinds die tijd weinig veranderd, al blijven ze de machines vanzelfsprekend wel technische verbeteren. De Gaggia Classic is een espressomachine van volledig geborsteld RVS met een aantal zwarte kunststof accenten bij de lekbak.

Zijn compacte formaat zorgt ervoor dat hij in elke keuken past. De Gaggia Classic heeft drie knoppen aan de voorkant voor het aan/uit zetten van de machine, het activeren van de zetgroep en het activeren van de stoompijp. Aan de rechterzijde van de espressomachine zit geheel traditiegewijs de draaiknop voor het open/dicht draaien van de stoompijp.

Techniek van de Gaggia Classic Coffee Pro:

De Gaggia Classic Coffee Pro heeft een aluminum boiler van 200ML, hiermee heeft u genoeg capaciteit om een aantal espresso’s achter elkaar te zetten. Daarnaast beschikt de Gaggia Classic Coffee Pro over een zware filterdrager met dubbele uitloop die ook gebruikt worden bij de professionele espressomachines van Gaggia. De zetgroep van

Het grootste voordeel van de Gaggia Classic Coffee Pro is dat deze espressomachine beschikt over een drieweg magneetventiel, hierdoor wordt het overtollige water en de druk direct na het zetten van een espresso in de lekbak weggegooid. Voor compactere enkele boiler espressomachines is dit redelijk uniek en een welkome verbetering in het nieuwe Coffee Pro model.

Bij de Gaggia Classic Coffee Pro ontvangt u naast een standaard enkel en dubbel filterbakje ook een – speciaal ontwikkeld- pressurized filterbakje, hiermee kunt u voorgemalen koffie gebruiken en alsnog een espresso met een mooie crema bereiden.

Plus- en minpunten

+ Compact formaat

+ Massieve filterdrager (58mm)

+ Ecostand volgens Europese regelgeving

+ Gemakkelijk te onderhouden d.m.v de magneetventiel

– Beperkte stoomcapaciteit door 200ml boiler

Gaggia: kwaliteit uit Milaan:

Achilli Gaggia begon al in de jaren 30 zijn zoektocht naar de lekkerste koffie. Toentertijd stond het concept ‘espresso’ nog in zijn kinderschoenen. Na jaren onderzoek en testen kwam Gaggia in 1936 met zijn eerste versie van de espressomachine, waar koffie werd gezet onder druk. In de jaren daarna is Gaggia met zijn groeiende bedrijf blijven innoveren op het gebied van espressomachines, en blijft in tegenwoordig nog steeds een van de meest toonaangevende bedrijven op de markt voor zowel thuis als professioneel.

Technische specificaties

– Vermogen: 1050 Watt

– Professionele stoompijp met 2 gats stoomtip

– Inhoud watercontainer: 2.1 Liter

– Type: Gaggia Classic Inox – RI9480 (The New Classic oftewel de Gaggia Classic Coffee Pro)

– Maximale pompdruk: 15 Bar

– Filterdrager: Massief messing met 58mm filterbakjes

– Kunststof tamper

– Ecostand na 20 min met een verbruik van ca. 1 Watt volgens Europese regelgeving

Afmetingen

Hoog: 38cm

Breed: 23cm

Diep: 24cm

Gewicht: 7.3 kilogram

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories