Hario Mizudashi Cold Brew Coffee Pot Bruin 600ml
Als u geniet van een kopje koude koffie, zult u zeker van Hario Mizudashi Coffee Pot houden. Deze eenvoudige brouwmethode maakt het mogelijk om het volledige lichaam en het aroma van uw koffie te onttrekken. Koud brouwen laat uw koffie delicate smaken behouden en elimineert bittere zuren en oliën die het resultaat zijn van het brouwen bij hoge temperaturen. Het hoogwaardige permanente filter garandeert helderheid van uw koffie.
Alles wat u hoeft te doen om uw overheerlijke volle koffie te zetten:
- vermaal je favoriete koffie en giet hem in het filter (ongeveer 5 g koffie voor elke 100 ml water)
- plaats het filter in de kan
- giet de koffie over met koud water
- zet het in de koelkast gedurende 12 – 36 uur, afhankelijk van uw voorkeur
- verwijder het filter en geniet van de smaak van heerlijke koffie
Op een snikhete dag wil je een ijskoffie! Met de Hario koffiemaker giet je steeds een kleine hoeveelheid door het filter, eenmaal vol schud je de koffiemaker lichtjes zodat de smaak overal in het water komt. Koelen voor een paar uur en klaar.