House of Husk™ – Slow Coffee Ketel – Zwart – Pour Over Kettle – Gooseneck kettle – Heet Water Ketel – Coffeemaker – RVS – Cafetière – Pour Over -…

32.98

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

House of Husk™ – Pour Over Kettle

Koffie vindt haar oorsprong ergens in de 15e eeuw en kwam pas in de 16e eeuw naar Europa. Door de jaren heen zijn we steeds efficiënter en sneller koffie gaan zetten. Helaas dus vaak ten koste van kwaliteit. Maar bij het maken van slow coffee heb je controle over ieder onderdeel van het brouwproces. Van de keuze van de koffiebonen tot de maalgraad en hoeveelheid water die je gebruikt. Juist dat maakt slow coffee, naast dat het ontzettend lekker is, ook ontzettend leuk om mee te experimenteren.

Onze pour over ketel helpt je het perfecte kopje koffie te zetten door ervoor te zorgen dat jij het water in een subtiele, vloeiende beweging over de gemalen koffiebonen te gieten. Met onze praktische en stijlvolle ketel bij jij de barista aan huis.

Hoe te gebruiken?

  1. Om te beginnen voorzie de filterhouder van een koffiefilter.
  2. Spoel het papieren filter door met warm water.
  3. Maal je koffie grof of medium grof, of gebruik gemalen koffie.
  4. Giet een klein beetje water op de gemalen koffie, ongeveer 50 gram, en laat het 30 seconden staan. Dit noemen we bloomen, en zorgt ervoor dat eventuele gassen kunnen ontsnappen uit de koffiebonen.
  5. Giet de rest van het water op de gemalen koffie (in 1x keer of in verschillende “pours”).
  6. Wacht totdat alle water door de koffie is gelopen. Bij slow coffee duurt dit gemiddeld zo’n 2 tot 4 minuten.
  7. Geniet.

Perfect te combineren met onze Slow Coffee Maker Set! Barista Lifestyle

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories