illy donkere branding Gemalen Koffie – 250 gram

12.99

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

illy Donkere Branding gemalen espressokoffie

De koffie van illy is al jarenlang een fenomeen. Met de Donkere Branding gemalen espressokoffie van illy maak je een espresso met pit. Espresso 2.0. Geniet van deze pittige illy-blend

Blend en branding

De Donkere Branding van illy is gemaakt van dezelfde 9 zuivere Arabicasoorten als de Normale Branding. De beste oogsten uit landen wereldwijd vormen samen de beroemde illy-blend. Alleen de Donkere Branding is langer en 6 graden Celsius warmer gebrand waardoor de smaak nog intenser is en de koffie meer body heeft. Dat moet je meemaken.

Proeven en proberen

De Donkere Branding is energiek. Onstuimig als een Ferrari. Proef het aroma van cacao dat zich mengt met de smaak van geroosterd brood en karamel. Heerlijk voor een stevige espresso of ristretto. Ontdek deze pittige smaak van illy, natuurlijk geleverd in de handige bewaarbussen van illy.

Het merk

illy heeft al 80 jaar ervaring als het gaat om het melangeren en branden van koffie. Die ervaring is terug te proeven in de koffies van deze koffieproducent. Het merk illy staat voor constante kwaliteit. De ideale koffie volgens kenners en liefhebbers. Bestel deze koffie nu voordelig en snel.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories