illy – Y5 Espresso & Coffee wit

175.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De Y5 Iperespresso Espresso & Coffee koffiemachine heeft het ontwerp van de klassieke Y5 Iperespresso behouden maar is van binnen sterk verbeterd. Zo is de Y5 Espresso & Coffee ook compact en is het ontwerp minimalistisch en de materiaalkeuze van aluminium in combinatie met gehard glas prachtig. Het grote voordeel van dit nieuwe model is dat hij niet alleen geschikt is voor espresso en lungo koffies, maar ook voor filterkoffie.

Bovenop de espressomachine kunt u nu ook kiezen voor het icoontje in de vorm van de mok. Plaats een nieuwe filtercapsule in de machine, raak het mok-icoontje zachtjes aan en de Y5 Espresso & Coffee maakt een heerlijke filterkoffie met een groot volume van zo’n 220 ml. Het icoontje van het kleine kopje maakt nog steeds een geweldige espresso of lungo.

De volumes van de twee icoontjes zijn te instelbaar zodat ook uw mok of kopje met het juiste volume gevuld wordt. Alles wat u nodig heeft bevindt zich aan de voorkant de espressomachine. Van de toetsen voor de koffie-extractie, de watertank tot en met het containertje met gebruikte capsules. Dit alleen al maakt dit nieuwe model tot de meest compacte en slimme machine uit onze serie espressomachines voor thuisgebruik.

De Y5 Espresso & Coffee is beschikbaar in zwart, wit en in satin. De Satin-versie heeft een bijzonder elegante afwerking. Zo is de aluminium behuizing is geborsteld en de uitloopmond is verchroomd. Barista Lifestyle

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Navigation

My Cart

Close

Categories